17.9.2023

Tilaustöitä ym.


Asiakas oli ommellut verhot. Loppukankaasta hän teetti purkin lehdille, jotka odottavat lukemista. Lunastin loppukankaan itselleni, joten tätä purkkia mahdollista saada muutama kappale (10€). Väri kirkkaampia luonnossa. Eli jos teet verhot, niin osta pikkasen enemmän kangasta ja tuo se minulle, niin päällystetään sillä purkki.

Asiakkaalle tuli tehtyä merihenkinen viiri. Aitassa muutamia viirejä valmiina ja ne myydään nyt kympillä. Uudet viirit 12€.

Sitä sun tätä peltipurkki (vas) 8€ ja oik.puol. kynäpurkki lasia 6€.

Kissa peltipurkki 8€, kissa lasimaljakko 7€. Vas.puoleiset isommat kivikissat 20€ ja pienemmät 15€/kpl. Kissoja aika harvoin myynnissä, joten laita viestiä, jos haluaisit ostaa tällaisen söpöliinin. Kiva lahjaidea!

Lempeitä hetkiä syyspäiviin taskupurkki 11€. Korttia voi vaihtaa vaikkapa vuodenaikojen mukaan.

Aitasta löydtä kauniit persoonalliset lahjat. Helmipurkki, jonka sisällä ruokaservettipaketti 13€, helmipurkki 10€ ja valkoinen tekokukkaoksa 6€.

Uusi pupukangas saa nyt hetken odottaa, sillä vähäksi aikaa jää nyt purkkien tuunaaminen tauolle, kun kaaduin fillarilla ja kylkiluu murtui. No pikkuhiljaa päivä kerrallaan. Kankaasta voin kuitenkin ottaa jo tilauksia vastaan, joten laitahan viestiä, jos haluaisit purkin tästä söpöstä pupukuosista.

Tämä teksti sopisi nyt minullekin... Suklaalevyjä löytyy useilla eri teksteillä. Rusetissa enkelikoru tai käsinvirkattu pitsi 6€. Aitta auki syyskuussa ke 16-18, la ja su 12-14. Kokoa vaikkapa oma ystävä/työporukka ja varatkaa oma aika aittaan. Tervetuloa yksin tai yhdessä.

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti