13.9.2023

Syksyn uutuuksia

Kauniita syksyn värejä sisustukseen. Helmipurkki 12€, purkki 7€, tekokukkaoksa 4,50, viheroksa 3,50. Nämä kukat jaksavat kukkia ja ilahduttaa vuodesta toiseen.

Fazerin sininen suklaalevy uudella tekstillä: Onni on omistaa sinunlaisesi ystävä. Rusetissa kaunis pieni enkelikoru 6€. Sisu 17€ ja Siiri 15€ saunatontut. Hatun sydämessä voi olla Mr tai Mrs teksti tai ilman.


Purkki isolla napilla 8€

Koristekivi 6€, käsinvirkattu pitsiliina 15€.

Tiaiset taulu on Mervi Kivistön maalaama, 40€.

 

Pihapiirin Huvikumpu on vielä hetken ajan kesäasussa. Kun kelit ovat vielä lämpimiä, on hyvä aika vaihtaa sisustus ... jouluksi. Sit vaan ovi säppiin ja muutaman kuukauden kuluttua auki. Toki kaikki joulu"hömpät" voivat mennä sinne heti fiilistelemään, kun sisustus on valmis.

Kauniit syysilmat ovat niin ihania ja kisunkin on kiva vielä lepäillä aitan edustalla olevalla tuolilla.


Omppuja vielä runsaasti. Omat korit mukaan ja niitä keräämään. Jos et pääse aukioloaikoina, laita viestiä milloin haluaisit tulla (045-1396960).

Uusi kangas on aivan ihana siilikangas. Siitä en vielä ole ehtinyt valmistaa yhtään. Sopii ihanasti myös tuon terrakotan värisen kankaan kanssa. Tuu suunnittelee omaan sisustukseen sopivat purkit. Purkissa oleva tekokukkaoksa 5€. Purkissa 2 oksaa. koristekivi 6€. Aitta avoinna ke 16-18, la ja su 12-14. Tervetuloa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti