4.7.2023

Purkki Aitan pihapiiri mukana valtakunnallisissa avoimet puutarhat teemapäivässä su 9.7.


 

Purkki Aitan pihapiiri on mukana avoimet puutarhat teemäpäivässä su 9.7. Aitta ja pihapiiri avoinna 12-17.00. Muut puutarhat löydät www.avoimetpuutarhat.fi sivuilta.

Onko pihallasi leikkimökki lasten jäljiltä? Tuunaa siitä itsellesi oma piilopirttisi. Tämän koko on vain 4 neliötä ja se on oikein sopiva kahvitteluhetkiin kahdelle.




Tämä kuva on pikkuruisen Huvikummun sisältä. Noita söpöjä "terapianalleja" myynnissä vielä muutamia (30€).

Onko sinulla aikeissa tehdä katos terassille? Se kyllä kannttaa, sillä terassin voi sisustaa jo aikaisin keväällä, eikä pehmusteita tarvitse raahata mihinkään sateen sattuessa.

Helmipurkissa 10€ olevia tekopionioksia vielä myynnissä, löytyy myös valkoisena, 6€. Kahvisäkkejä myös myynnissä ja heinäkuun tarjouksessa vain 3€. Terassikaiteen takan pilkistää hiukan uima-allas. Oletko miettinyt sellaista pihalle? Kerron miten helppoa ja halpaa sen pitäminen on ja kuinka paljon se tuottaa iloa.

Tikkaat ovat kivoja puutarhaan, sillä niitä voi käyttää köynnöskasvien tukena tai niitä voi somistaa  kukilla, kylteillä ym. Maalatut 20€ ja maalaamattomat 15€.

Sunnuntaina siskoni tulossa myymään ihastuttavia kivipöllöjä. Tämä parvi nyt aitassa (pienin ruskea on kuitekin löytänyt jo oman kodin). Pöllöt ovat ihania omassa puutarhassa ja ihania antaa lahjaksi. Kuvan isoimmat pöllöt 20€ ja harmaa oikealla 15€.

Onko puutarhassasi veiselementtejä? Myynnissä lumpeenkukkia, kuvan halk. 18 cm 4€. Myynnissä myös suurempin, joiden halk. 28 cm, 7€.

Mikään ei ole niin tärkeää, kuin puutarhan hoito, eikä sekään ole niin tärkeää.... Tämä piha on kesäinen olohuone. Siellä ei ole kitkettäviä perennapenkkejä. Osa ruukkukukista on tekokukkia, koska ne vaan on niin helppoja.  Ne eivät kuivu, eikä peurat syö niitä. Nurmikon leikkuuta toki on, mutta onneksi reipas Puuhis hoitaa sen. Niin ja sunnuntaina Puuhis on myymässä  Frouva Purkin tekemiä korvapuusteja ja kaffetta. Lapsille koriste-eläinten etsintää. Autolle paras paikka on Äyhöntien varrella, tarvittaessa myös Santtahkontien varteen voi pysäköidä. Olet lämpimästi tervetullut!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti