10.7.2023

Pihapiiri avoinna koko kesän


Voi miten mukava Avoimet puutarhat -päivä sunnuntaina olikaan. Sää suosi ja väkeä kävi sankoin joukoin. Sain niin paljon mieltä ylentäviä kommentteja aitasta ja pihapiirsitä, että niillä leijun pitkään ja korkealla.  Suurkiitos kaikille kävijöille, joita oli reilut 150. Oli ilo tavata ja toivottavasti tapaamme taas uudelleen.

Jos et päässyt sunnuntaina paikalle, ei huolta, aitan pihapiiri on avoinna koko kesän. Katso heinäkuun aukiolot blogin esittelytekstistä.


Tämän kävijä ihastui kovasti purkkeihin ja mukaan lähtikin helmipurkki ja häneltä tuli myös päivän paras kommentti: Ihanaa, kun löysin tällaisen elämyspaikan. 

Pihasta on jätetty osa nurmikko leikkaamatta ja siellä käykin nyt aikamoinen surina, kun ampparit siellä pörräävät.

Aittaan tullut muutamat ihanat kesäiset villasukat, koo noin 38-39 ja hitan 24€.


Ajattelin, että nytpä alkaa kivat kemut, kun asiakas tuli aittaan pullo kourassa ...  No mukava tapaaminen siitä syntyikin mutta pulloa ei korkattu vaan se meni valitettavasti purkkiin ensiasunnon ostajalle. Pakettiin löytyi sopiva tarrakin "Unelmista totta". Korkea helmipurkki 15€

Tämä pariskunta oli viettänyt yhteisiä synttäreitä ja lahjaksi oli tullut aitan lahjakortti. Nyt shoppailu sujui hymyissä suin, kun ei tarvinnut miettiä omaa lompakkoa. Löytyihän sitä vaikka mitä: mm. kivipöllö, tikkaat, purkki ja tervatonttu.

Ihania aurinkoisia kesäpäiviä kaikille! Nautitaan pienistä hetkistä - niistä syntyy onni!
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti