3.4.2023

Pääsiäisenä avoinna pe-ma (klo 12-14)

Auriko sulattaa jo kohinalla lunta, joten pianhan sitä voi laittaa jo istuinryhmän aitan eteen. Pääsiäiseksi luvattu kaunista keliä, joten toivottavasti aurinko sulattaisi jo pikaisesti lumen pois.


Kierrätystä parhaimmillaan. Peltipurkki saanut ylleen vanhoista farkuista otetuista kankaasta, 7€ kpl. Nämä yksilöt jo myyty mutta vastaavia löytyy aitasta.

Kevätauringosta sain lisäeneregiaa ja purkkien pyyhkiminen on alkanut. Samalla niihin on tarttunut oranssisia lappuja, mitkä ovat asiakkaiden kannalta oikein mieluisia eli paljon alepurkkeja nyt hyllyissä.

Tämä purkkikoko on erittäin sopiva esim. talouspaperirullalle tai vaikkapa 2 wc-rullalle. Purkki helmisomisteilla 15€.

Sopisiko tämä taulu sinun kotiisi? Kehykset ovat uudet, mutta olen maalannut ne mustaksi, 8€.

Puuhiksen ja mun tuotoksia viikonlopulta. Auringon jo vähän lämmittäessä Puuhis on löytänyt tiensä taas pressutalliin "sorvin" ääreen. Ensimmäiset tämän kevään tikkaat ovat valmistuneet. Ennen kokoamista, maalasin ne mustaksi. Tikkaita löytyy tällä hetkellä myös valkoisena, vaal.punaisena ja vaal.sinisenä 20€. Maalaamattomia löytyy myös muutamat ja niiden hinta on 15€.  Helmipurkki keltaisilla helmillä 10€ ja valkoinen purkki puunvärisillä helmillä 12€. Aitasta löytyy helmipurkkeja myös muilla väriyhdistelmillä.

Käsinmaalattuja kivipöllöjä löytyy vielä kiva parvi. Kevään tullen nämä ihanuudet lentävä aika nopeasti aitasta pois, joten kiirehdi hakemaan omasi, Isoin 20€ ja pienet 10€ kpl.

Aitasta löytyy mm. farkkupurkkeja, tauluja, saunatonttuja, pannualusia, rintaneuloja, paperienkeleitä, peltitauluja, naulakoita, kahvisäkkejä, kauhakoristeita ja paljon kaikkea muuta.


Tähän voi ripustaa sen kauneimman postikortin mikä nyt lojuu kaapissa. Näppärä myös muistilapulle. Lautatalu 10€, kortti myydää erikseen (1,80).

Kauniita lasinaluspitsejä, 3€ kpl.

Hu huu ... Isoin pöllö tolpan päällä 20€, vas.puoleinen 15€ ja pienin pöllö edessä 10€.

Keväistä ilmettä kotiin saa helposti muutamalla purkilla. Purkit ovats monikäyttöisiä, sillä niiden sisälle mahtuu paljon pikkusälää. Ovat myös kauniita suojaruukkuina.

Tervetuloa pääsiäisen aikaan aittaan vierailulle. Aitan ovet avoinna pääsiäisviikolla ke klo16-18, pe-ma (7.-10.4) klo 12-14. Pääsiäistä vietän kotosalla (asun samalla tontilla kuin aitta), joten otan asiakkaita vastaan mielelläni myös muuna aikana. Laita rohkeasti viestiä 045-1396960 ja ehdota sinulle sopivaa aikaa, jos aukioloajat eivät käy sinulle.

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti