6.4.2023

Pääsiäistä kotiin ihanilla purkeilla ym.


Näiden purkkien etuosaa somistaa nahkalappu " Handmade, special edition for you" 8€ kpl. Voit suunnitella itsellesi myös jonkinlaisen muun väriyhdistelmän.

Musta purkki keltaisilla helmillä 10€, kangaspurkki 8€, pöllötaulu 30€.


Jos olet menossa pääsiäiskylään, niin aitassa on paljon valmiita sellofaanisettejä. Näitä saatavilla enää 2 kpl, koska keltaiset helmet on sitten loppu. Tämän setin hinta on 13€, pannualunen 5€.

Kaunis käsinvirkattu keltainen pitsiliina 12€.

Hempeän keltainen käsinvirkattu pitsiliina 10€.

Lukutoukalle kaunis käsinvirkattu kirjanmerkki 7€

Näitä käsivirkattuja kanoja voi käyttää vaikka kattauksissa ja piilottaa kanan sisälle suklaamunajälkkärin. Kaikki loput jäljellä olevat nyt vain 4,50.

Pannualusia nyt ihanan kirkkaissa väreissä, mm. kirkkaan keltainen ja pinkki. Pannualustaa löytyy myös oranssisena. Kuva haalistaa värejä.

Aitassa myynnissä myös virkattuja ampparipesiä 3,50 kpl. Niitä kannattaa ripustaa aikaisin keväällä paikkoihin minne ampparit ovat yleensä tehneet pesiä. Purkki 8€, lahjapussi 0,50 senttiä.

Paljon suosittuja erilaisia helmipurkkeja valmiina. Kuvan purkkikoko 12€. Söpöjä saunatonttuja löytyy myös useampaa mallia ja kokoa, tervantuoksulla tai ilman.

Tervetuloa pääsiäisenä aittaan. "Pääsiäisnoita" pitää ovia auki pe-ma (7-.10.4) klo 12-14. Ilomielin myös sopimuksesta, laita viestiä ja varmista paikallaolo (045-1396960).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti