28.7.2021

Ei "pöllömpiä" tuotteita

Harvoin tarjolla .... Ihania käsinmaalattuja kivipöllöjä. Isot harmaat 15€ ja muut 10€/kpl, risupesä 3€. Pöllöt viihtyvät myös ulkosalla. Ihana lahjavinkki. 

Puuhis teki uuden hyllyn, joten nyt aitassa on oikein tervatonttupiste 😁 Paljon eri malleja ja joitakin naulakoitakin on valmistunut.

Tässä Puuhiksen suunnittelma heinäseiväshyllykkö. Tämä kylläkin myyty mutta voipi olla, että näitä on tulossa vielä lisää. Jos olisit kiinnostunut ostamaan, laita viestiä. Hinta 20€. Tekokukka 5€/kpl.

Naulakko tervatontulla, 25€.

 
Asiakas toivoi isoa farkkupurkkia ja tein sen lisäksi vielä yhden aittaan myyntiin. Iso purkki 12€ ja pieni 6€.

Käymme yhdessä ain, käymme aina rinnakkain ... Parrat toisiinsa kiatoutuneena 💝 Tonttupariskunta, jonka vartalona pätkä heinäseivästä 32€. Purkki tekokoivunoksalla 10€. 

Heinäseivästikkaita vielä saatavilla. Jos tietty väri mielessä, kannattaa ne varata ne etukäteen. Ovat olleet tosi kysyttyjä, joten kaikkia värejä ei aina saatavilla. Huvikummun seinustalla tikkaat tukevat kivasti kasvavaa tomaattia. Enköhän sitä pian saa muutaman tomatin omasta taimesta. Tässä puodissa on mitä parhaimmat aukiolot, nimittäin ostoksille pääsee vaikka päivittäin varaamalla oman ajan numerosta 045-1396960. Tule katselee ja ihastelee, ei ostopakkoa 😂 Käynnistäsi ei ole vaivaa, vain iloa. Minulla on kotoa aitalta vain 5 askelta. Tervetuloa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti