2.7.2021

Uusia tuotteita

Kivestä, maalista ja servetistä syntyivät nämä söpöt muffinsikivet. Niitä voi käyttää ulkokattauksissa vaikkapa servettipinon päällä tai vaan pöytäliinan painoina, 6€/kpl. Sellofaanissa servettipaketin kanssa 9€.

Tontun parrasta tulee ihanaa tervantuoksua saunaan, huussiin tai ihan mihin vain, 20€.

Home sweet home naulakko 15€


Iso kivi esim. ovistoppariksi tai pöytäliinan painoksi 10€, pannualunen 4€, miehen korvike 2,50 (auttaa lasipurkkien avaamisessa).
Puulaatikko "oman elämän prinsessa" on sopiva vaikka lehdille, kukille, talouspaperirullalle yms. 15€.Kaunis käsinvirkattu pitsiliina 15€. 

Tuotteet saa kauniisti sellofaaniin paketoituna vain 0,50 sentin hintaan. Helmipurkin (12€) sisälle laitettiin iso sinkkutonttu (13€). Sellofaanin voi jättää ylhäältä auki, niin sisälle voi lisätä vielä kotona tuotteita.

Puuhis on taas valmistanut tikkaita, joita minä sitten maalailen. Uutena värinä on vaaleanpunainen. Maalatut 15€ ja käsittelemätön 13€. Jos tulet kauempaa, tikkaat kannattaa varata. Niitä valmistetaan yleensä vain viikonloppuisin.Aitta ja pihapiiri avoinna seuraavaksi la ja su 3.-4.7. klo 12-15. Heinäkuussa olen vapaalla päätyöstäni, joten aittaan pääsee vierailulle päivittäin. Pistähän viestiä 045-1396960 ja laita aikaehdotus. Asun aitan pihapiirissa, joten tulostasi ei ole minulle vaivaa, pelkästään iloa. Olet lämpimästi tervetullut. Ps. Ihana perhonen lensi minun kranssia koristamaan. Samankaltaisia kransseja vielä muutamia myynnissä aitassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti