29.1.2021

Ystävälle 14.2.

Paljon kivoja lahjaideoita ystävälle tai muuksi lahjaksi. Taskupurkit sopivalla kortilla on mitä mainioin lahja. Tässä purkissa on ystävänpäiväksi sopiva Anna-Mari Westin postikortti, 10€.

Tuli mitä tuli, meni miten meni - ystävän kanssa se jaetaan (kortti Anna-Mari West) 10€.

Fazerin sininen suklaalevy tekstikääreessä pikkukorun kera 5,50. 1 kpl postimaksu 3,50 ja useampien postimaksu 5,90. Voit myös noutaa aitasta sovittuna aikana.

 
Suunnitele kevään kauniille kevätesikolle purkki. Näiden purkkien sisällä on pieni kulho, joten kastelun voi suorittaa suoraan kukan juureen. Purkit magneetilla tai kiinteällä somisteella 8€, kauniita lahjasettejä sellofaanissa (0,50), joissa pannualunen 4€, 100% bambu-tiskiliina 6,50, miehenkorvike 2,50 (auttaa lasipurkkien avaamisessa) yht. 13,50. Purkkien edessä jääkaappimagneetteja (sopivat laitettavaksi myös purkin kylkeen) 3€.

Pieni enkelikoru (n 5cm) on kiva muistaminen, jonka voi sujauttaa vaikka kortin kera postitse ystävälle, 1,50/kpl tai 4 kpl yhteensä 5€.


 Sinkku tervatonttu (10€), jonka pituus noin 20 cm ja tulitikkuaski (3€) sellofaanissa 13€.

Ihanat raitavillasukat 24€.

Pöllölauta pyykkipojalla 8€ (kortti myydään erikseen) sekä naulakko 12€.

Ihania käsinvirkattuja pikkukasseja monen värisenä, 12€. Ihan näin kesäistä ei Raumalla vielä ole, kuva otettu kesällä 😁
Vielä on aika talviset maisemat mutta välillä olen kuullut jo talitiaisten ääniä pihalla, joten eiköhän helmikuussa ole aika ottaa jo ulkovalotkin pois.
Kuu paistaa iltaisin niin kauniisti pihasaunan yllä valaisten koko pihan. Aitta on suljettuna helmikuusta alkaen Raumalla vallitsevan pahentuneen koronatilanteen takia. Toki harmillista. Mutta ei hätää, laita viestiä tai soittele 045-1396960 (klo 16 jälkeen). Kerro toivomuksistasi. Laitan sinulle lisäkuvia ja lisätietoa tuotteista. Tuotteet voi noutaa vaikkapa aitan oven takaa tai laitan ne postiin, jos asut kauempana. Nautitaan päivittäin lisääntyvästä valosta sekä piristetään omaa tai ystävän mieltä pienillä sisustusjutuilla.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti