16.1.2021

Koira- ja kissapurkkeja

Kivoja purkkeja kissa- ja koira-aiheisilla kankailla. Pienin edessä 6€, alarvin peltipurkit 8€ ja muut purkit 7€/kpl. Lasiset purkit sopivat sellaisenaan vaikkapa tulppaanikimpulle, peltipurkin sisälle voi laittaa lasipurkin. Aidon näköiset tekotulppaanit 1,20/kpl. Kauniita vuodesta toiseen.
Näissä purkeissa on somisteena mangneetti. Isompien purkkin hinta 8€ ja pienemmät 6,50. Lisämangneetit 1€, joten voit ostaa vaikka tähti- tai sydänsomisteen lisäksi näin saat purkkiin helposti uutta ilmettä.

Oksapurkki joka, tehty pihapiirin omppupuun oksista, 12€ (tarjoushinta). Sisällä lasipurkki, joten kiva valoille tai kukkakimpuolle.

 
Sain ihanan yllärilahjan asiakkaaltani ❤ Hän kävi kesällä aitassa ja osti tyynynpäällisen, jossa on minun ottama kuva pihasaunastani. Hän oli tehnyt siitä upean valotaulun ja halusi lähettää sen minulle 😍 Ajastimella varustetut valot syttyvät automaattisesti iltaisin 👌 Kiitos Eila 😘  Joskus mietin, että voisin alkaa näitä tekemään myyntiin, mutta uskon, että en kyllä saa tehtyä näin siististi miten tämä taulu on tehty, joten jos haluaisit tällaisen, niin tule ostamaan aitalta päällinen (12€) ja toteuta se itse. Näytän miten tämä on toteutettu.

Kuvan kaurispäällistä vielä muutama jäljellä (7,50)

Nuutinpäivänä aittaan tuli ihania nuuttipuukkeja laulamaan. Nämä nuutit menivät heti laulun jälkeen lasten nurkkaukseen katsomaan mitä purkkeja hyllystä löytyy.

Vihdoin Raumallekin tuli lunta ja tulihan sitä sitten... Tuolit saavat odottaa vieä hetken istujaa .. Edustalla pihasauna ja takana näkyy aitta.

Pyörällä vai autolla töihin 😁 Ehkä valitsen auton ... Aitta auki viikonloppuisin la ja su 12-15 sekä arkisin sopimuksesta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti