3.12.2017

Aitta avoinna nyt myös ma 4.12. ja ke 5.12. klo 12-18., tervetuloa

Siskoni virkkaamia ja tärkättyjä pikkupitsejä vaikka joulukuuseen tai kortin kera ystävälle, 2e/kpl. Taskupurkki "onnellinen joulu" 10e. Korttia pystyy vaihtamaan Tekohavuoksa 6e.

Purkit sopivat myös hyvin suojaruukuiksi esim. huonekuusille. Kuvan 24-purkki 7e, kauris purkki 8e, lapset kelkassa 7e, taskupurkki vanhanajan tonttukortilla 11e, tervatonttu sellofaanissa 11e, puuhelmikoruja (kaula 7e ja ranne 3e).

Kaunis asetelma patterivaloineen pöydällä, eikä tietäisi minne piilottaisi ruman paristokotelon. No ei hätää, nyt se voi olla osa sisustusta, sillä ompelmassani pussukassa se on kivasti piilossa, 2e/kpl. Kuvan lasipurkki harsokankaalla 7e. Kangas läpäisee kauniisti valot.

Pussukoita monissa eri väreissä

Purkit soveltuvat hyvin myös suojaruukuiksi esim. jouluhittikukalle, huonekuuselle. Kuvan purkki 7e, vain tämä yksi kappale myynnissä,  kun numerot loppuneet ...

Muutamia tonttuovia vielä jäljellä. Pyykkipoikaan voit laittaa viestiä tontulle tai vastaavasti otata viestejä tontulta Ompelemaani pussukkaan voi sujauttaa päivittäisen kalenteriyllärin (tai käytä patterivalojen paristokotelon pussukkana). Ovi 10e/kpl, pussukat 2e/kpl ja uudet tontut 4,50/kpl

Kukkien sijaan vot viedä vaikka herkut purkin saajan herkuilla, Purkit 6,50.
Joulun säännöt: Sytytä kynttilät, laita villasukat jalkaan. Nauti joulun tunnelmasta! Joten eikähön siis aloiteta :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti