26.11.2017

Syksyn valmistuville ihania lahjaideoita nyt aitassa

Syksyn ylioppilaille ja muille valmistuville nyt paljon ihania lahjaideoita. Anna kortti ja lahja samassa "paketissa". Sujauta purkin sisälle vaikka rahakuori. Kivompi antaa kuin pelkkä kirjekuori.

Minun toiveeni sinulle on ...  Purkkiin ommellussa taskussa on kaunis Anna-Mari Westin postikorttti, 10e

Taskussa ihana Anna-Mari Westin postikortti, jonka pystyy vaihtamaan. 10e. "Kun riität itsellesi sellaisena kuin tässä hetkessä olet silloin olet riittävä koko maailmalle ja paljon enemmänkin".

Taskussa ihana Anna-Mari Westin postikortti, jonka pystyy vaihtamaan. 10e. "Mene senkin, mene ja toteuta unelmasi, kyllä sinä siihen pystyt. Mene vaikka pelottaa, mene silti! Sinulla on palo, sinulla on mahdollisuudet, usko pois. Mene jo!

Kaikki tuotteet saat sellofaaniin pakattuna vain 0,50 cent lisämaksulla. Jos vielä ei ole sisälle laitettavaa, jätetään sellofaani auki. Saat myös narun mukaan, siten kaunis paketti on helppo saattaa itse loppuun :)

Ylioppilaskahvipöytään pullo ruusulle tai koristekivi. Pullo 6e ja kivi 5e. Muutamia valmiina, joten laita viestillä tilaus.

Time to drink champagne and dance on the table Nyt on juhlan aika. Purkin hinta 8e. Hyvä koko korkeille ruusuille. Paljon erilaisia pitsiliinoja myös myynnissä.
Tervetuloa tunnelmalliseen aittapuotiin. Avoinna ke 17.15-19 sekä la-su klo 12-15. Muina aikoina myös sopimuksen mukaan. Ota rohkeasti yhteyttä :) Ps. kuvan lyhty 16e, kauris 7e, kaurispurkki 7e, patterivalot 5e ja patterivalojen paristokotelon pussukka 2e (löytyy eri väreissä).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti