29.1.2024

Ystävälle ja viikon kirppislöydöt

Aitassa on paljon kivoja lahjaideoita vaikka ystävälle ystävänpäiväksi. Purkin sisällä on fazerin sininen suklaalevy tekstikääreessä pienen enkelin kera (14€). Voit myös pyytää postitusta suoraan ystävän osoitteeseen, kuten tämän purkkisetin tilaaja. Postimaksu pakettikoolle, johon mahtuu purkki on 8€ (norm. 8,90).


Ananaspurkin uusiokäyttöä. Purkki päällystetty kankaalla ja täytetty suklaakonvehdeilla, 6€ kpl.

Uusia kankaita tuli ostettua Turussa käydessä. Lastenhuoneeseen esim. kynäpurkkiin kivaa autokangasta, kesämökille talouspaperirullalle merihenkistä purjevenekangasta ja vaikkapa hääjuhliin sydänkankaasta purkki kukille.

Tämä värikäs pöllöservetti on nyt loppunut eli nämä ovat nyt viimeiset tällä kuvalla. Halutessaan narun voi vaihtaa pitsiksi. 8€

 
Aitassa on paljon myös kirppistuotteita.

Tässä hyllykössä on viikottain erittäin edullisia kirppislöytöjä. Tällä viikolla kauniit jalalliset tuikkuastiat 1€/kpl, flowers kukkaruukku1€, 24.1. ilmestynyt Kodin kuvalehti 1€, pläkkipeltinen vati 2€, sen sisällä olevat tuikkukipot 1€ kpl, viinipulloteline 1€, Arabia Uhtua tassit 1€ kpl tai koko setti 5€. Voit varata tuotteen ja noutaa sen viikon sisällä aitasta. Aitta avoinna ma 16-18, la ja su 12-14 sekä muina aikoina sopimuksesta.Tervetuloa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti