18.1.2024

Talvi tai kesä - elämyksiä jokaisena vuodenaikana




Joulun aikaa ja kesäisin torpan terassilta voi bongata jonkin kivan sisustusvinkin omalle kesäparatiisille.

Pihapiirin pikkumökki on joulun aikaan Tonttula ja kesäisin Huvikumpu. Onko sinun pihalla lasten leikeistä tyhjäksi (tai ryjää täynnä) jäänyt leikkimökki, josta saisit pienellä tuunauksella kivan piilopirtin itsellesi.


Kun pakkanen paukkuu ja lunta sataa, on niin kivaa katsella kesäkuvia ja haaveilla keväästä. Aitan pariovet ovat käytössä vain kesäaikaan ja talvisin kuljetaan sivuovesta.


Pian ne lakanat jo narulla hulmuavat ja linnut visertävät omppupuissa.


Talvisin ulkosaunan löylyhuone toimii kesäjuttujen varastona ja pukuhuone milloin minkäkin tuotteen myyntipaikkana. Loppuvuodesta se täyttyi mm. ihanista kivipöllöistä ja kantoi nimeä Tipula. Tältä kaudelta se on nyt tyhjennetty ja pian se on jo valmis vastaanottamaan kevään ja toimimaan sille tarkoitetussa tehtävässä. Vappuna vedet kytketään päälle ja kesäriemut voivat alkaa. Hmm... mitähän sinne keksisi ensi joulun aikaa...

Talvi tai kesä. Purkki Aitta pihapiirineen tarjoaa elämyksiä jokaisena vuodenaikana. Kiva kohde myös ryhmille. Nyt kannattaakin alkaa suunnittelemaan jo kesäretkeä vaikka ystäväporukan kanssa ja varata ihan oma aika aittavierailulle. Voit laittaa viestiä 045-1396960 tai purkkiaitta@gmail.com. Tammikuussa aitta auki ma 16-18, la ja su 12-14 sekä muina aikoina sopimuksesta. Lämpimästi tervetuloa läheltä tai kaukaa.

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti