24.11.2023

Suloinen joulupuoti aukaistu

Tonttusisarukset kiittävät kaikkia avajaisissa kävijöitä. Mutta nyt tämä vasta alkaa .... Puoti ja pihapiiri tulvillaan joulun ihanaa tunnelmaa.

Tänä vuonna joulun aikaan myös torpan terassi on asiakkaiden käytössä. Avajaisina tarjolla oli glögiä. Voit tilata glögiä piparin kera etukäteen (2€).

Lapset hakivat pihapiirissä lymyileviä tonttuja. Tämä nuoriherra löysi peräti 203 tonttua. Siinä oli mukana myös tuotteissa olevien tonttujen kuvat, joten ihan niin monen tontun kanssa en pihapiiriäni jaa. Tonttuja voi hakea pihapiiristä aina sen aukioloaikoina. Niitä on siellä noin parikymmentä. Etsijät palkitaan pienellä makeisella.

Aitassa saat joulumuorilta henkilökohtaista palvelua. Jos haluat tilata postitse, laita ensin viestiä ja sen jälkeen voidaan jatkaa tilausta vaikka puhelimitse.

Illan hämärtyessä tunnelmaa sen kuin vaan paranee, siksi viikonlopun aukiolot olenkin siirtänyt hieman illemmaksi (esim. la ja su 14-18).

Myynnissä muutamia ihanaia käsinvirkattuja säärystimiä, 20€. Nyt tuotevalikoima parhaimmillaan. Näitäkään ei lisää ei ole tulossa ennen joulua.

Myynnissä helmimansetteja 1,10 kpl. Niillä saa kivaa vaihtelua perinteiseen kynttelikköön. Niitä voi käyttää myös servettirenkaina.

Penkillä ihania käsinmaalattuja kivikissoja (15-20€),  jouluisia tyynynpäällisiä 8€ kpl.

Eikös olekin ihana tilauskirja. Mätsää niin hyvin muorin jouluvaatteiden kanssa.

Aukiolot ovat hieman erit joka viikolla. Ne on nähtävillä www.purkkiaitta.fi etusivulla. Tervetuloa satumaiseen joulupuotiin nauttimaan aidosta joulutunnelmasta ja tekemään hyviä lahjaostoksia pukinkonttiin.

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti