4.11.2023

Joulunavajaiset tulossa 18.11.

Purkki Aitan joulunavaus on la 18.11 klo 12-18. Pihapiiri valaistu lukuisilla valoilla ja uutuutena on jouluterassi, jossa tarjolla glögiä ja piparia. Lapsille tonttujen etsintää. Pihapiirin pikkumökki "tonttula" tunnelmallisessa joulusisustuksessa. Tervetuloa elämysten joulupuotiin! Tässä kuvassa on menossa jouluvalojen virittäminen. Tuli ostettua vähän liian pitkät valot tipulan oven havuköynnöksiin, joten ylimääräiset valot pääsi koristamaan aidan pätkää. Eihän tunnelmavaloja voi koskaan olla liikaa, eihän?

Pikkuhiljaa aittaan alkaa hiipimään myös joulutunnelma ja joulutuotteita. Nämä koristekivet ovat kauniita vaikka ulkona lyhtyjen vieressä, 6€. Punainen pöytätabletti 10€.

Uutuutena ovat harmaahattuiset villalankatontut, 5€, takana olevat tontut, joiden vartalona on pätkä heinäseivästä, pidempi 15€ ja lyhyempi 12€.

Kissapurkkeja myynnissä vain 1 kpl 8€, pannualunen 5€, vas.puoleinen käsinmaalattu kivikissa 15€, oik.puoleinen 20€.

Oik.puoleinen kissa 20€, muut 15€.

Käpypitsitekniikalla tehdyt korvikset 12€. Löytyy paljon eri värejä.

Nyt voi alkaa jo suunittelemaan ja tilata millaisen purkin haluaisi teettää vaikka kuuselle. Purkki 7€.  Tämä kuusi valoineen on tulossa joulterassin rappusille.

Ylähyllyn purkit 7€ ja alahyllyn purki 8€ kpl.

Tämä setti myyty mutta vastaavia saan vielä tehtyä, sillä korkkeja riittää kyllä. Kiitos eräälle ystävälle, joka antoi näitä minulle. Setti 8€, joka siis sisältää patterivalot, patterit, ja käsintehdyn pussukan paristokotelolle. Pussukoita löytyy aitasta paljon eri kuoseille, 3,50 kpl.

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti