27.8.2024

Biojäteastia ym. mukavaa


Aitassa on ihania syysuutuuksia ja pikkuhiljaa syystunnelma levittäytyy myös pihapiiriin.

Purkeissa voi säilyttää mitä ikinä sinne mahtuukaan. Myös tietyillä teksteillä on mahdollista saada, mm. vitamiinit, herkut, vanhat paristot, avaimet, sitä sun tätä. Kuvan purkki 8€.


Helmipurkki uudella ihanan sävyisellä maalilla 10€, valkoisen purkin kuvio on tehty servettitekniikalla 10€. Tekokukka löytyy Rustasta.

Pitsipurkin tein omaan eteiseen ja pitihän sellainen tehdä myös aitan hyllylle myyntiin, 7€. Kauris ei myynnissä.

Asiakas suunnitteli itselleen biojäteastia. Pohjalle käpyjä ja paperipussi sisälle. Tämä koko on sellainen iso suolakurkkupurkki.


Vanhat kattilan kannet, joiden halkaisija on min. 21cm, ovat hyviä tähän purkkikokoon. Aitassa niitä on myynnissä muutamia 2€ kpl.


Aurinko paistaa välillä niin ihanasti tiettyihin tuotteisiin. Tässä upea joutsenperhe taulu 50€.

Paljon erivärisiä kämmekkäitä myynnissä. Naisten malli 15€ ja miesten 17€. Helmipurkki 10€, purkki postikortilla 11€, laventelioksa 4€. Purkissa useampia oksia.

 

Purkit ovat kauniita myös suojaruukkuina. Tämä purkki magneettisomisteella 11€.


Tämä kuva on elokuun alusta kun Makiksessa oli rakkautta Raumalla -häätapahtuma. Aitassa on myynnissä viiriä mm. Just married, Mr and Mrs, sekä Candy bar, 8€. Purkeilla voi myös somistaa häätilaa tai hääparin pöytää. Aitasta löytyy myös paljon kauniita tuotteita häälahjaksi tai vaikkapa käpypitsitekniikalla tehdyt korvakorut morsiamelle tai häävieraalle.

Tilaisuuteen oli tuotu söpöjä alpakoita, joita pääsi rapsuttelemaan. Olishan nämä kivoja aitankin pihapiirissä mutta ehkä se on parempi, että pidättäydyn vain niissä koriste-eläimissä. Ne ovat huolettomia ja helppohoitoisia mutta silti tuovat iloa kaikenikäisille. Tänään siskoni bongasi Prismasta possun ja se on jo loppuviikolla pihalla muiden pikkupossujen kanssa. Aukiolot löydät www.purkkiaitta.fi sivuilta ja muistathan että avoinna myös sopimuksesta.  Jos haluat tilata jotain, laita viestiä 045-1396960, että haluaisit tehdä tilauksen. Soitan sinulle klo 16 eteenpäin miten sinulle sopii. Puhelimitse tilaus sujuu niin näppärästi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti