22.7.2024

Pihapiirin uudet asukit


 

Pitsiviikko Raumalla on startannut ja kaupungissa on paljon kaikenlaista ohjelmaa. Nyt siis kannattaa tehdä kesäretki tänne Raumalle. Rauman tapahtumat löydät visitrauma.fi sivuilta. Aitta avoinna viikolla 30 (22.7.- 28.7.) ma-to klo 13-18, pe 12-20 sekä la ja su 12-16.

Purkkeja tulee ja menee. Uusimpana olen valmistanut nämä meriheniset purkit. Purkit ovat yritysten metallijätettä mm. torin laidalla olevan Jubu pizzan kaikki purkit päätyvät kierrätykseen!
Selma-kissa kyllästyi jatkuviin sadekuuroihin ja tuli ottamaan päikkärit sisälle. Käsintehdyt pananualuset ovat myös todella hyviä takkaluukkujen aukaisemisessa.

Uusimpia asukkeita on Laiskimus, joka haluaa olla vain mukavasti Huvikummun takan lämmössä.

Kukko vai kana? No ostaessa hintalapussa luki kukko, niin kaipa stten on kukko 😂 Onneksi tämä typpi ei herätä minua aamulla kiekumalla 😁

Nämä kisut löytyivät kesälomareissulta Nauvosta. Keskimmäinen on Santtu, valkoinen Silja ja mustavalkoinen on Santeri. Pihapiirissä on jo 17 erilaista eläintä, joita lapset voiva etsiä. Lapsille se on kivaa puhaa ja ihana nähdä miten heidät silmät loistavat niitä etsiessä.

Puodissa on ollut mukavan vilkasta. Ihania kohtaamisia ja kivoja juttutuokioita asiakkaiden kanssa. Kävijöitä ollut mm. Sastamalasta, Salosta, Maskusta, Eurajoelta, Kokkolasta, Tuusulasta, Naantalista, Haapajärveltä, Kontiolahdesta, Nakkilasta, Kauhavalta, Lieksasta, Aurasta, Muhokselta, Helsingistä, Kuopiosta, Tampereelta, Turusta, Nurmijärveltä, Huittisista, Porista Loimaalta ja onpa paikan löytänyt muutama raumalainenkin.  Paikka on saanut  niin paljon positiivista palautetta, että suupielet ovat jatkuvassa hymyssä. Niille, jotka eivät vielä ole täällä käynneet, rohkenen siis suositella tätä paikkaa . Tervetuloa tutustumaan. Pitsiviikolla ma-to 13-18, pe 12-20, la ja su 12-16!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti