5.2.2023

Ystävälle 14.2

Aitasta löydät kivoja pieniä muistamisia ystävälle. Fazerin sininen suklaalevy tekstikääreessä käsinvirkatun pitsin tai pikkukorun kanssa nyt 5€ (norm. 5,50, tarj 14.2. asti)

Paljon erilaisia tekstejä saatavilla suklaalevyihin. Pitsejä löytyy myös paljon eri värisiä.Kaunis pieni enkelikoru on kiva laittaa myös postikortin mukana kirjeenä. Nyt enkelit vain 1€ kpl (14.2. asti) norm 1,50/kpl.

Ananaspurkin uusiokäyttöä. Purkin sisällä suklaakonvehteja. Purkkia voi käyttää esim. avaimille, huulipunille, vanulapuille, koruille, teepusseille ja kolikoille. 6€Purkki, jonka etutaskussa Anna-Mari Westin kaunis postikortti. Purkkeja löytyy valmiina usealla eri kankaalla. Kortteja runsas valikoima, josta varmastikin löytyy sopiva lahjan saajalle.


Voisko se kevät jo tulla .... kyllä se sieltä tulee pikkuhiljaa.

Piristystä kotiin ihanilla pilkkupurkeilla, nämä nyt 7€ (norm. 8€). Näihin voi laittaa vaikkapa kevään ensimmäiset pajunkissat.

Aitta auki nyt myös ti 7.2. klo 16-18, pe klo 16-18, la ja su 12-14 sekä maanantaina 13.2. klo 16-18. Puuhiksen heinäseivästikkaita löytyy muutamia nyt valmiina. Lisää tulossa kevään aikana. Maalatut 20€ ja maalaamattomat 15€. Erilaisia kransseja löytyy myös tikkaita somistamaan. Tervetuloa iloisen mielen puuhapuotiin ostoksille tai vaikkapa vaan nauttimaan erityislaatuisesta miljööstä.

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti