14.1.2023

Ei pöllömpiä juttuja...

Nyt on hyvä valikoima ihastuttavia käsinmaalattuja kivipöllöjä, alkaen 10€. Kanattaa ajatella jo tulevaa kesäkautta ja hankkia oma tyyppi omalle pihalle.

Kahvisäkkejä 5€, erilaisia farkku ja -säkkikangaspurkkeja löytyy hyvä valikoima. Edessä oleva vanha tietosanakirja on kirjakotelo, jossa voi säilyttää vaikkapa sohvapöydällä lojuvan kaukosäätimen, 8€. Tyynynpäälliset hyllyllä (sisätyyny ei myynnissä) 7€/kpl.

Takimmaiset pöllöt 20€/kpl ja pienempi edessä 15€.

Pöllötalu 30€.

Jos on tarvetta pienelle muistamiselle, niin kannattaa kulku suunnata aittaan. Tämä setti, joka sisältää pannualusen, miehenkorvikkeen ja 100% bambu-tiskiliinan 15,50.  Tuotteita paljon eri värejä, joista voi suunnitella mieluisan värisen setin lahjansaajalle.

Vielä on tarvetta villatuotteille. Myynnissä villasukkia, kämmekäitä, ranteenlämmittimiä, säärystimiä, käsivarsilämmittimiä, heijastavia tuuvihuiveja, pantoja ja kaulahuiveja.

Kämmekkäitä löytyy paljon eri värejä.

Nyt myös Lykkykirpiksellä on aitan oma pieni myyntipiste. Yläkerrassa on "ihan ote oma osasto", jossa on myös muiden käsityöntekijöiden tuotteita. Aitasta matkaa kirppikselle on vain 600 m. Kannattaa poiketa molemmissa. Tervetuloa!

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti