3.12.2022

Tuotteita ja tunnelmaa

Pöydät notkuu toinen toistaan ihanampia tuotteita pukinkonttiin. Paljon erilaisia suklaalevyjä kauniisti paketoituna korun tai pitsin kera 5,50. Glögipulloon voi myös laittaa somisteeksi pullotontun 3,50.

Retrosta pöytäliinasta tulikin kangas purkkiin, purkki vain 5€, Merry Christmas purkki 7€.

Pikkuisia lankatonttuja hyppii siellä sun täällä (5€). Ylärivin seisovamalli 6€.

Ryhmä Hau faneille kivat säilytyspurkit, 7€ kpl.

Käsintehty kangaskassi (12€) ostoskassiksi tai vaikkapa eteiseen naulakkoon luetuille lehdille, josta ne on helppo sitten ottaa mukaan kierrätyspisteelle. Pöydälle vielä samasta kankaasta purkki, 8€, vaikkapa avaimille ym. pikkuesineille.

Tonttu 6€, kauris 7€, tähtipurkki 6,50, harmaakuvioinen purkki 6€.

Lautataulu postikortin kanssa 11€. Pyykkäriin voit laittaa vaikka muistilistan joulun tehtävistä tai käyttää siinä kauneimpia joulukortteja vuorotellen. 

Tämä tonttu palvelee sinua jouluun asti joko aitalla tai virtuaalisesti. Laita vaikkapa viestiä 045-1396960 toivomuksistasi. Voin vaikka soitella takaisin niin saadaan asiat helposti ruullaamaan. Nyt on hyvä aika laittaa myös postin kautta tulevat paketit matkaan. Ihania tervatonttuja valmistuu vielä pajassa päivittäin mutta niidenkin kanssa kannattaa olla ajoissa liikkeellä. Eihän jouluun ole enää kovin kauan aikaa.. Joulukuun aukiolot ovat edellisessa postauksessa. Tervetuloa käymään tähän ainutlaatuiseen joulun ihmemaahan. Kauniita käsintehtyjä tuotteita ja mahtavaa joulutunnelmaa. Siitä on aitan joulu tehty!


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti