19.9.2022

Kaikenlaisia käsitöitä 

Leevi-nalle on ollut uskollinen ystävä minulle jo 25-vuotta ja nyt hän pääsi esittelemään purkkeja. Helmipurkki 12€, muut 10€ kpl. Näitä saa tilattua myös vaaleanpunaisen sävyisinä.

Paljon kaikenlaista kaunista syksyiseen sisustukseen.


Purkki oranssisilla helmillä 12€, tyynynpäällinen 7€.

Säkkikangaspurkit farkkumerkkisomisteella 8€.

Vyöpurkki 8€, bambu-tiskiliina 7€.

Farkkujen uusiokäyttöä purkeissa. Vasemmanpuoliset harmaat ovat säärystimet 20€ ja keskellä olevat käsivarsilämmittimet 20€.


Aittaan tullessa kannattaa varata aikaa sekä nyt kun ilmat ovat jo viilenneet lämmintä päälle.

Nämä ihastuttavat kivipöllöt odottavat pääsyä omaan kotiin. Olisiko kenties sinulla tarjota heille sellainen? Adopitomaksu 20€/pöllö.


Miua, nämä haluaisivast myös päästä sinun sohvallesi kehräämään ...20€/kisu.

Käsinvirkatut kirjanmerkit 7€ kpl. Myös muita värejä löytyy.

Nyt on Puuhikselle luvassa hommia, kun saatiin taas heinäseipäitä. Eli näistä tulee heinäseivästikkaita. Varaa omasi ajoissa, ettet jää ilman. Ovat kivoja jouluvalojen kanssa ja vaikkapa tonttusomisteen/kranssin kera.

Syysilloissa on mystistä taikaa. Kuvassa on pihasauna, jossa on nyt ilmaispömpeli pukuhuoneessa. Siellä kaikki tavarat ilmaisia. Niitä menee ja lisää tulee.  Löylyhuone toimii nyt varastona ja siellä on terssin ja pihakalusteiden pehmusteet ym. kesätavarat. Tuntuu se sitten taas hienolta, kun vapuksi saan pihasaunan käyttöön. Mutta sitä ennen on tulossa hienoja aikoja, tunnelmallisia talvi-iltoja. Aittaan pääsee kyllä lähes joka ilta sopimuksesta ja aukiolot ovat nyt toistaiseksi ma ja pe 16-18 sekä la ja su 12-14. Tervetuloa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti