5.8.2022

Avoimet puutarhat teemapäivä su 7.8. klo 12-17

Sunnuntaina 7.8. vietetään valtakunnallista avoimet puutarhat teemapäivää. Katso kaikki avoimet puutarhat avoimetpuutarhat.fi sivuilta ja vietä kiva päivä kiertelmällä pihoja. Tervetuloa katsomaan aitan kesäistä pihapiiriä, aitan tuotteita ja puotipuksua 😄

Puutarhassa on ihmeteltävää kaiken ikäisille. Tämä pikkuinen ihastui kovasti pieneen pupuun. Lapsille pihalla koriste-eläinten etsintää.

Pihan vanhasta leikkimökistä "Huvikummusta"voit saada vinkkejä miten sisustaisit omalla pihallasi olevan varastona pidetyn leikkimökin. Sillä varastoksi ne usein päätyvät.



Pihasaunassa on merellistä tunnelmaa ja osa tuotteista löytyy myös puodin puolelta kuten esim. harmaalokki tyynynpäällinen (12€) Kuva M Kivistö.

Aitassa on myös tällä hetkellä ihana parvi käsinmaalattuja kivipöllöjä. Tule valitsemaan pian omasi, sillä näillä on tapana lennähtää aitasta aika nopsaan pois.

Muutama söpö kivikissa löytyy myös (20€). Aitan aukiolot löydät purkkiaitta.fi sivuilta. Lähiaikojen aukiolot ovat pe 5.8. klo 16-18, la 6.8. klo 12-14 sekä sunnuntaina 7.8. klo 12-17. Olet lämpimästi tervetullut!

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti