20.1.2022

Farkkupurkkeja

Kaappeja siivotessa huomasin, että käytettyjä farkkuja askartelutarkoituksiin oli kertynyt aika paljon. Niinnpä olen nyt iltaisin ahkeroinut ja päällystänyt purkkeja farkuista otetuilla kankaalla ja merkeillä. Nyt voi siis tehdä oikean ekoteon hankkimalla purkin, sillä purkkikin on metallijätettä. Kaikki farkkupurkit tammikuun vain 5€/kpl. Kuvan käsintehdyt pannualuset 5€/kpl. Paljon eri värejä.



Purkeissa voi säilyttää vaikka hedelmiä.

Pienempi purkkikoko on erittäin sopiva esim. kynäpurkiksi.


Purkeissa voi säilyttää ihan mitä vain kodin pikkutavaraa ja ne ovat niin käytännöllisiä joka huoneessa. Niissä voi olla laturit, puhelimet, vitamiinit, hiusharjat, jalkarasvat, kynät, sakset, lukulasit ym. ym. 

Purkki voi toimia myös tuhkakuppina. Laita sisälle kannellinen lasipurkki. Tämä purkki vähän antaa ajattelmisen aihetta, että kannattako se tupakointi ....

Myös kukille purkit ovat sopivia. Voit käyttää myös maljakkona. Laita sisälle lasipurkki niin sisus pysyy parempana. Matalampi purkkikoko on myös erittäin hyvänkokoinen esim. kevään ihanalle narsissille. Ympärille kuivaa heinää, niin kaunis kukka-asetelma on valmis. Heinäpusseja myös aitassa myynnissä 2€.

Kuvan kaurispuulaatikkoja löytyy vielä muutama (20e). Näitä ei näillä näkymin tule lisää. Isompiin purkkeihin (lattialla) voi laittaa vaikkapa lehtiä tai huovan. Alla olevia lasisisa kaurispurkkeja myös saatavilla,15€. Pinta kauniin kristallimainen. Pussukka paristokotelolle 3€. Paljon eri värejä.

Joulusisustuksen poistin pikkumökistä. Ilmeen muttaminen käy helposti vaihtamalla verhot ja tyynynpäälliset. Ikkunoihin olen laittanut paneeliverhot, jotka olen taittanut ja kiinnittänyt pyykkipojilla.  Mökkiin on kiva tulla välillä  nauttimaan kuppi kuumaa kaakaota. Jos sinulle on jäänyt pihapiiriin leikkimökki lasten jäljiltä, joka nyt toimii varastona, niin tule kurkkaamaan miten pienillä asioilla saat siitä itsellesi kivan piilopirtin. Varaa oma ostosaika aittaan laittamalla viestiä 045-1396960. Avoinna lisäksi lauantaisin ja sunnuntaisin klo 12-14. Olet lämpimästi tervetullut!

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti