10.10.2021

Kaikenlaista kaunista


Nyt kannattaa suunnata tikasostoksille, jos mieli tällaisia haluaa."Puuhiksen" työolosuhteet huononevat jatkuvasti sään muuttuessa kylmemmäksi, sillä näitä hän joutuu tekemään avoimessa pressutallissa. Nyt muutamia heti valmiina. Maalattu 20€ ja käsittelemätön 15€. Ovat kyllä kivoja vaikka tontuille (kuvan tonttu ei myynnissä) sekä kaikenlaisille valoille.


Myynnissä myös tekemiäni pussukoita, joihin voi piilottaa patterivalojen paristokotelon. Pussukoita paljon eri värisiä ja vain 3€/kpl.

Harvoin tarjolla! Maalattuja kivikissoja tämä ihana pariskunta 15€/kpl. Tästä vaikka jo pukinkonttiin. Nopeus on nyt valttia.

 
Tervatonttu"tehdas" on taas käynnistynyt iltaisin Frouva Purkin olohuoneessa. Tontulla on pituutta noin 30 cm, parrassa on sekä juutti- että ihanalta tuoksuvaa tervanarua. Tonttua saa tilattua myös ilman tervanarua.

Tontun hinta 15€ ja se myydään aina sellofaaniin pakattuna.

"Unelmasta voi aina tehdä tavoitteen" Taskupurkissa kaunis Anna-Mari Westin postikortti (10€), puulaatikko 20€, pannualunen 5€, 100% bambu-tiskiliina 7€. Niitä löytyy paljon eri värejä. Pikkupitsit 2€/kpl. Lasinen purkki pitsillä, jonka sisällä led-tuikku 5€, koristekivi 6€.

Aitasta löytyy kivoja lahjoja kaikenlaisiin muistamisiin. Tässä vauvalahja; käsintehdyt villasukat 12,50 sekä suklaalevy 5,50 (sisältää enkelikorun, joka tässä on laitettu kiinni sukkapakettiin).

Tässä vauvalahjassa on käytännöllinen taskupurkki (10€), johon voi vaihtaa vaikka pienokaisen kuvan. Sisällä suklaalevy 5,50.

Taskupurkeista saa kyllä sopivan muistamisen joka tilanteeseen. Tämäkin on aika hauska ...

Puuhiksen lukuisiin syyshommiin sisältyy myös led-kynttilöiden laittaminen aitan ikkunoihin. Ne ovat ajastimella ja palaavat siellä nyt sitten kevääseen asti.

Puuhiksen hylly nro 3. Taatusti uniikkia käsityötä. Jos haluat voin sutaista tämän myös valkoiseksi, 20€.

Pieni minimaailma kauriin kanssa 6€, paristovalot 3€ ja pussukka patterikotelolle 3€.  Korkea purkki käsinvirkatulla pitsillä 15€. Sopiva koko esim. talouspaperirullalle.

Pihasaunasta on vedet katkaistu ja se toimii nyt talven aikana pikkukirppiksenä.

Kannattaa tulla kurkkaamaan sisälle asti, sillä paljon kaikenlaista vanhaa tavaraa pikkurahalla.

Aroniapensaan syysväri oli kyllä tosi kaunis. Heinäseiväsviitta ohjaa asiakkaita oikeaan suuntaa sekä Frouva Purkkia, jos muisti pätkii, missä mikäkin sijaitsee..

Tervetuloa ainutlaatuiseen ostospaikkaan, jossa tuotteet ovat kauniita, käytännöllisiä ja ekologisia. Avoinna lauantaisin ja sunnuntaisin klo 12-14. (Huom. su 24.10. suljettu) Tervetuloa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti