4.6.2021

Tervatonttuja juhannussaunaan

Kiva lahjaidea on pikku tervatonttu (pit. 20 cm) tulitikkuaskin kera. Sydämet saa myös Mr, Mrs ja Love tekstillä. Tonttu 10€ ja tikkuaski 3€. Ja voihan sitä joskus jotain ostaa itselleenkin 😂👌 Tontun voi sijoittaa saunaan, huussiin, eteiseen, autoon ihan minne vaan 😄 Muut tonttumallit näet purkkiaitta.fi sivuiltaTämä tonttu on pituudeltaan melkien 60 cm, hinta 20€. Kuvan kivipurkki 6€.
Rakkautta ilmassa ... Tonttupariskunta, ripustusmalli. Pidemmän pituus n 35 cm. Ovat erillisiä, joten voi ripustaa eri huoneisiin. Sydämissa Mr ja Mrs tekstit. Hinta sellofaanissa 28€.

Nämä ripustusmalliset tervatontut ovat pituudeltaan noin 30 cm. Tontut saa toki myös ilman tervanarua. Silloin partaan voi tiputella mieluisia tuoksutippoja tai jättää kokonaan tuoksut laittamatta. Tonttu 13€. Postikulut 5,90.Tervantuoksua saunaan, huussiin ym. Vartalona pätkä heinäseivästä. Pidempi noin 30 cm (15€), lyhyempi noin 25 cm (12€). Pidempi kivipurkin ja tekopäivänkakkaran kanssa sellofaanissa 22€. Nämä valmiina ja lisää tilauksesta.


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti