15.5.2021

Kaikenlaisia ihanuuksia

Ihana pöllöperhe on lennähtänyt aittaan; ylensyönyt isä 10€, emo 10€ ja vaavi 5€. PÖLLÖT MYYTY.

Uniikki taulu, jota tehty vain 1 kpl, koko 40x48 cm. Pullojen sisällä on muovituubi, johon voi laittaa vettä kukille, 13€.

Ihanat lammasvillasukat. Näitä myynnissä 2 paria ja koko noin 38-39, kannattaa tulla sovittamaan, 24€.

 
Tikkaita valmistunut taas lisää. Kevyesti valkoiseksi maalatut 15€, mustat 15€ ja käsittelemättömät 13€. Kranssi 8€ tonttu 13€.

Akka tervatonttu, jonka pituus on noin 35 cm 15€, kivipurkki 4€. Tontun vartalona pätkä heinäseivästä.

Ukko ja akka tervatonttu. Ukko noin 40 cm ja akka noin 35cm. Parrassa juutti- sekä tervanarua. Vartalona pätkä heinäseivstä.

Tonttutehdas on ollut taas käynnissä. Näissä tontuissa on ripustuslenkki, joten ne saa roikkumaan vaikka löylyhuoneen naulakkoon, 13€.

Tikkaat sopivat hyvin kaikentyyliseen sisustukseen. Ps. vaikka nyt on kesä mutta mietipä miten kivoja ovat jouluaikaan pienillä valoilla ja vaikkapa tonttu istumassa poikkipuulla.
Tikkaita pitkin voi laittaa vaikka kukkaa kiipeämään. Tähän ajattelin istuttaa jotain krassia vai mikä sen kukan nimi nyt olikaan ... Saas nähdä saanko aikaiseksi.

Varaa sinäkin oma ostosaikasi aittaan, kuten nämä ihanat uusikaupunkilaiset ladyt tekivät. Paljon kaikkea kivaa löytyikin kotiin viemisiksi. Tästä oli hyvä suunnata kohti Vanhaa Raumaa. Lämmin kiitos käynnistä ❣ Ps. Aitta avoinna toukokuussa sunnuntaisin 14-17 sekä muina aikoina sopimuksesta. Tervetuloa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti