23.4.2021

Vahakangaspurkkeja

Vahakankaalla päällystettyjä purkkeja nyt saatavilla kahta eri kuosia. Kuvan tyynynpäällinen 8€, ruusuköynnös (myös valkoisena) 8€, bambu-tiskirätti 6,50.
Alarvin purkit somisteella 7€, ilman somistetta 6€, ylärivin kapea 6,50 ja korkea esim. talouspaperirullalle 8€.

Käsityönä tehtyjä kirjakoteloita myynnissä 3 kpl. Erinomainen piilo esim. sohvapöydällä lojuville kaukosäätimille, 10€/kpl

Kirja myös kiva lahjavinkki esim.valmistuvalla (pöllö, viisauden symboli kannessa) Sisälle vaikka lahjakuori. Näitä ei ole tulossa lisää.

Nämä farkkupurkit vain 5€/kpl (norm. 7€/kpl.)

Söpöjä virkattuja ampparipesiä taas saatavilla 🥰  Nyt on juuri oikea aika ripustaa näitä paikkoihin mihin yleensä ovat tykänneet pesiä tehdä. Varaa ja nouda aitasta tai pyydä postitusta, 3,50/kpl ja postimaksu 5,90.

Puuhis kävi viikolla tekemässä muutamia heinäseivästikkaita lisää, ettei tarvitse "ei oota" myydä. Tikkaiden pituus n 145 cm. Varaa omasi pikimmiten, ettet jää ilman. Tehdään kyllä lisää niin kauan kuin "Puuhis" jaksaa ja tikkaita riittää.


Aitan pihapiiri on virittäytynyt jo kesäkauteen . Puhtaat valkeat lakanat hulmuavat nyt narulla syksyyn asti. Idea tuli joitakin vuosia sitten, kun halusin jotain pientä näkösuojaa tielle, kun pensasaita leikattiin maan tasalle. Siitä lähtien olen ne joka kevät narulle ripustanut. Niistä tulee niin hyvä fiilis - tunne, että kevät on tullut 🍀 Aitta edelleen auki vain sopimuksesta, joten olisin erittäin iloinen, jos varaisit oman ostosajan aittaan! Voit laittaa viestiä 045-1396960 tai purkkiaitta@gmail.com.
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti