20.3.2021

Ihania helmipurkkeja

Helmipurkkia saatavilla valkoisena, mustana ja vaaleanpunaisena. Helmiä löytyy puunvärisenä, mustana ja valkoisena. Keltaisia tulossa lähiaikona. 12€/kpl.

Purkit 12€/kpl paitsi matala keskellä 10€.

Purkki 12€, tekotulppaanioksa 1,20.

Purkki 12€, tekomätäs 5€.

 
Helmipurkkia saatavana myös "hernekeittokokoa" eli kork.12 cm ja halk. 10 cm. Erittäin sopiva koko esim. kynille, lukulaseille, kaukosäätimelle ja puhelimelle. Purkkia saatavana mustan lisäksi valkoisena ja vaaleanpunaisena sekä helmiä valkoisena, puunvärisenä, keltaisena vihreänä ja vaal.punaisena, 8€/kpl. 

Tämä hernekeittokoko on myös tosi sopiva kaukosäätimille, 8€

Löydä puhelimesi purkista 😂
Keltaiset helmipurkit loppuunmyyty tällä hetkellä mutta tulossa on ....

Mustat 12€, matala ylhäällä 10€ vasemman puoleinen 8€.


Väriä työpöydälle. Sakset ja lukulasit löytyvät hyvin näistä purkeista, 8€. "Huolimatta sääennusteesta elä niin kuin olisi jo kevät" Välillä se aurinko jo niin keäväisesti paistaa mutta tätä kirjoittaessa taivaalta tupruttelee lunta. Nämä valoisat illat ja mustarastaan laulu piristävät kyllä jo kovasti mieltä. 😍 Taskupurkissa Anna-Mari Westin postikortti. Purkki kortilla 10€ ja ilman korttia 8,50, virkattu pitsiliina 15€, tekotulppaanioksa 1,20, viheroksa 3,50. Voit varata oman ostosajan aittaan laittamalla viestiä 045-1396960. Minäkään en ole silloin kanssasi aitassa ja ostosten maksu tapahtuu torppani ikkunaluukun kautta turvallisesti. Laita rohkeasti viestiä, asun aitan pihapiirissä, joten minulle ei koidu tulostasi vaivaa, pelkästään iloa 😊

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti