27.2.2021

Turkoosia, vihreää ja keltaista


Purkit somisteella 8€, pilvipurkki 7€, pikkupurkki edessä sellofaanissa, jossa sisällä teepusseja 6€, koirapurkki 6,50, pullo pitsikorkilla 6€, pilvi kangaskassi 12€. Somisteet magneetteja, joten voit suunnitella itsellesi mieluisan purkin eri somisteilla ja kankailla. Lisämagneeti 1€/kpl.

Purkit 8€ ja ihanat käsintehdyt villasukat 24€.

Oksapurkki 12€, tekotulppaani 1,20/oksa, isommat purkit somisteella 8€, sydänpurkki ylhäällä oikealla 7€, edessä oleva kananmunat purkki 8€, pieni keltainen edessä 6,50.

Isommat purkit 7€, purkki sydänsomisteella ja kananmunat purkki 8€, edessä oleva pikku ruutupurkki 6,50.

Purkki napilla 8€, muut 7€ paitsi edessä olevat lasipurkit 6€. Pannualunen 4€.

 

Isommat purkit somisteella 8€, raitapurkki 7€, korkea purkki vasemmalla, jonka sisällä talouspaperirulla 10€, pikkupurkit edessä 6,50.


Pian voi jo istuskella pihalla hörppäämässä kahvia ja räplätä vaikka kännykkää. Siihen nämä ihanat käsintehdyt kämmekkät ovat todella mainioita. Ihania väriä paljon. Näiden lisäksi tulossa lähipäivinä muutama pari myös tummanharmaata, 12€.

Ihana kuu valaisee pihapiiriä. Saunamökin oven ympäriltä tuli otettua jo valot ja havut pois mutta päätyseinän valot ovat käytössä ympäri vuoden. Ihanaa, kun kevät on tulossa, se auttaa jaksamaan 👌😊

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti