2.9.2020

Syksyä aitalla

Purkit käyvät mainiosti myös maljakkoina. Sisälle kannattaa laittaa lasipurkki, niin sisus pysyy parempana, kauriskoristekiviä löytyy aitalta 6€, purkki 7€. Nyt raumalaisten kantsii hakea kaupungin istuttamalta auringonkukkapellolta aruringonkukkia. Ihan mahtava ide, kun sieltä saa käydä niitä ilmaiseksi poimimaan. Tosin viime vuonna niitä haettaessa sain matkalla ylinopeussakot 170€ eli tuli kyl kukat aika kalliiksi, mutta kauniita olivat 😂😂
Lasinen purkki, joka päällystetty pihapiirin omenapuunoksilla, korkeus noin 20 cm, hinta 15€. Näitä myynnissä muutamia, eikä tälläerää ole tulossa lisää. Kaunis myös led-kynttilällä, kun valo tulee oksien välistä.

Paljon erivärisillä kankailla olevia purkkeja, joihin eteen on ommeltu tasku postikortille tai valokuvalle, 10€. Yllä oleva tähtipurkki 7€, magneetilla 7,50.
Oranssin ja terrakotan sävyisiä kankaita nyt saatavilla, joten tervetuloa teettämään omaan sisustukseen sopivat purnukat. Ota vaikka tyynynpäällinen ym. mukaan niin on helpompi valita oikeansävyinen kangas purkkiin.
Jos on jotakin lahjantarvetta, niin aitassa on hyvä valikoima kaikenlaista kaunista ja käytännöllistä lahjapakettiin.
Puulaatikko 10€, tikkuaski 2,50, enkelikivi 4€, pieni purkki vaikka vanulapuille 5€, kestovanulaput 1€/kpl, pitsiliina 15€, viheroksa 3,50, suklaalevy korulla 5,50.
Valmistunut muutamia piirakkavuokakelloja, kuvan valkoinen, johon tehty vähän kulumaa 12€, laudat 10€.
Metallisten sisurasioiden uusiokäyttöä. Halkaisija noin 7cm, kanteen liimattu käsinvirkattu pitsi. Käytä vaikkapa kolikko- tai pillerirasiana. Näitä myynnissä noin 10 kpl, ennen kuin löydän uuden sisupastellijoiden syöjän 😂
Muutama metallinvärinen piirakkavuokakello 12€/kpl, taulu verkolla 15€ ja kyltti 4€, tähtipurkkit 7€.
Kahvisäkit ovat kivoja penkkien tai pöytien päälle laitettuna (säkkien hinnat alkaen 5€, kuvan säkki 7€) Kettu tyynynpäällinen 7,50 ja niitä jäljellä vain muutamia kappaleita.

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti