24.11.2019

Vaaleanpunaiseen jouluun

 Vaaleanpunainen väri on tullut myös joulusisustukseen. Ompelemiani paristovalojen patterikoteloille tarkoitettuja pussukoita myös vaaleanpunaisena (3€). Pikkupurkit teepusseilla 6€.
Iso lyhty kauniilla tähtiharsokankaalla 7€. Kaunis led-kynttilällä tai patterivaloilla.

Käsintehdyt tontut ovat saaneet vaaleanpunaisen sydämen hattuun. Näitä löytyy myös musta, viin.pun. ja tummanharmaa hattusina ja puunvärisellä sydämellä (saa myös love, Mr ja Mrs sydämellä) 6€.

Tervetuloa joulu. Ihana Anna-Mari Westin postikortti taskupurkissa. Joulun jälkeen purkki muuntuu helposti uuteen vuodenaikaan vain korttia vaihtamalla, 10€. Tekohavuoksa 6€. Ps. myynnissä myös kirkkaan punaisia tulppaaneita 1,50/kpl, jotka ovat kauniita laittaa havujen joukkoon.

Kaunis purkki esim. huonekuusen suojaruukuksi tai pikkutavaroiden säilytykseen, 7€

Lasipurkki kauniilla kuvalla vaikka joulun tulppaanikimpulle, 7€.

Ihanat käsintehdyt villasukat. Näillä kelpaa kyllä aattoiltaa viettää (24€)

Kiva lahjaidea; purkki (7€), käsintehty pannualuen (4€), käsintehty tonttu (7€) sellofaanipaketissa (0,50) eli yhteensä 17,50. Voit suunnitella samanlaisen setin lukuisista purkeista, erivärisistä pannualusista ja tontuista.
Pihapiirissä on myös katseltavaa ja jouluista tunnelmaa. Illan hämärätyessä pihapiiri on valaistu myös kynttilöillä. Huom su 1.12 aitan joulunavaus klo 12-18. Tarjolla glögiä piparin kera, tarjouksia, arvontaa, lapsille tonttuetsintää sekä tietysti ainutlaatuista joulutunnelmaa niin aitassa kuin pihapiirissäkin. Hyvä aika myös tehdä purkkitilaukset jouluksi. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti