23.9.2019

Käytännöllistä käsityötä lahjaksi

Ihania käytännöllisiä settejä lahjaksi vaikka hänelle, jolla on jo kaikkea. Sisältää pannualusen (4€), miehenkorvikkeen (auttaa lasipurkkien avaamisessa) (2,5€) sekä tiskiliinan (6,50), sellofaanipaketointi 0,50. Koko setti siis yhteensä 13,50. Voit suunnitella setin itse; minkä värisiä ja mitä tuotteita sellofaaniin pakataan.

Esim. viininpunaista ja beigeetä...

mustaa, harmaata ja terraa...

tai pelkkää harmaata ...

Näitä tehtiin joskus myyntiin ja tämä on ollut aitassa tuotteille. Pienen järjestelyn takia tämä jäi nyt tarpeettomaksi, joten se päätyi myyntiin. Aivan ihana esim. kengille, kirjoille, hanskoille ja vaikkapa kukille. Itselläni tällainen on eteisessä, jossa säilytän ylemmässä hyllyssä kestokasseja ja hanskoja ja muissa kenkiä. Terassilta löytyy toinen, jossa on puutarhavälineitä sekä puutarhakenkiä. Tämä kappale nyt vain hintaan 15€. Ole nopea ja laita vaikka viesitä, jos kiinnostuit.


Pihasauna on sulkenut ovensa tältä kaudelta ja uima-allas laitettu talvisäilöön. Pihasauna toimiii nyt peltipurkkien varastona. Ps. Rauman kaupungin auringonkukkapellolta saa käydä hakemassa ilmaiseksi auringonkukkia. Minulle ne tuli kyllä aika kalliiksi, sillä matkalla sain rikesakon lievästä ylinopudesta, peräti 170€. No, kalliikisi tuli kukat mutta onneksi ovat olleet tosi kestäviä ja todella kauniita 😂 Ajelkaapa nopeusrajoitusten mukaisesti ja mukavia syyspäiviä kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti