11.8.2019

Vielä on kesää jäljellä ... mutta syksy jo mielessä

Aitassa on pyörinyt pyörremyrsky lähipäivinä, kun olen somistanut pöytiä vähän syksyisemmäksi.
Vaaleanpunainen väri saa pikkuhiljaa väistyä taka-alalle ja syksyn ihanat värit tulevat tilalle. Muutama musta puulaatikko valmistunut (12€) Myynnissä myös erilaisia tauluja, tiskiliinoja, kirjanmerkkejä, pitsejä ym.

Paljon kaikkea kivaa ja käytännöllistä lahjaideaa huokealla hinnalla.

Vaaleat purkit sopivat moneen sisustukseen. Nämä purkit matkasivat Lappi-Tupaan jälleenmyyntiin, joten lappilaiset huom! siellä myynnissä purkkien lisäksi myös tervatonttuja. Kuvan purkit 7€/kpl. Jos aitassa ei ole valmiina, niin sitten laitetaan tilaukseen.
Tervatontut, noin 30cm, 13€ ja pienemmät 20cm, 10€
Asiakkaalla oli oma pottu mukana, joka sujautettiin tervatontun kanssa samaan purkkiin 😄

Raumalla vietetään venetsialaisia eli huvilakauden päättäjäisiä elokuun viimeisenä viikonloppuna. Jos tarvitset jotain kivaa mökkiviemistä, niin kannattaa poiketa aitassa. Kuvan korkea purkki vaikka talouspaperirullalle 8€ (sellofaanissa 8,50) Sellofaaniin käärityn purkin sisällä on löylytuoksupullo (12€).


Iloinen asiakas, Eino, löysi kynille purkin, joka sointui hienosti hänen paitansa kanssa 👍 Purkin taskuun voi laittaa myöhemmin vaikkapa koulussa otetun kaverikuvan 👥 Koska hän pelaa jääkiekkoa, niin vakavassa harkinnassa oli myös taskupurkki lukon kortilla mutta tämä vei nyt pidemmän korren. Kiitos käynnistä ja mukavia koulupäiviä Einolle 😊

Tämä asiakas keräsi omppuja suoraan ostamaansa purkkin 😁 Purkki päällystetty vahakankaalla, joten se on helppo myös pitää puhtaana. Paljon omenia, joita voi tulla keräilemaan aitan aukioloaikoina.

Aitassa nyt hyvä valikoima erivärisiä kämmekkäitä vain 10€. Pientä hinnankorotusta ehkä tulossa, joten hae ennenkuin tämä satsi loppuu.

Paljon erilaisia taskupurkkeja kauniilla korteilla. Näppärä lahjaidea, sillä kortti ja lahja samassa "paketissa". Sisälle voi laittaa vaikka pannualustan, tiskiliinan tai suklaalevyn. Sellofaanipaketointi vain 0,50 senttiä.

Muutama kaunis kukallinen tyynynpäällinen vielä jäljellä. Oikeanpuoleista 1 kpl ja vas.puoleista 2 kpl. Sisätyyny ei myynnissä, päällinen 7,50/kpl. Koristepöllökiviä 6€, kivikissa 20€, peikonlehtiä 1€/kpl, ruusuoksa 4€.

Jos marjapoimurilla ei ole käyttöä metsässä, sen voi ripustaa seinälle. Aitta avoinna ke 17-19, la ja su 12-15 sekä muina aikoina sopimuksesta. Maanantaisin 19.8. alkaen myös päiväajat sopivat. Soittele rohkeasti 045-1396960, jos haluat tulla vierailulle. Olet lämpimästi tervetullut 💓

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti