29.4.2019

Äitienpäiväksi paljon kivoja lahjavinkkejä. Huom. vappuviikolla ti avoinna sopimuksesta, ke 17-19 sekä tietty la ja su 12-15.

Purkkeja, tervatonttuja, kämmekkäitä, korviksia, kasseja, tauluja ja paljon muuta. Aitassa on ollut vähän pyörremyrskyä, kun olen laittanut hyllyjä uuteen järjestykseen. Nyt alkaa olemaan jo kesäilme kohdillaan.

Äidille, mummulle, mummille ym. herkut purkkeja 7€. Sujauta sisälle vaikka pipareita tai herkkukarkkeja. Kaikki tuotteet saat sellofaaniin/lahjapaperiin 0,50 sentin lisämaksulla.

Taskupurkeissa (10€) kauniita kortteja. Kortin teksti: Tästä lähtien ... Aion osoittaa itselleni enemmän myötätuntoa, Aion seistä auringossa aina kun mahdollista, aion puhua unelmistani, aion kokeilla uusia ovia. Aion antaa elämälle täyden mahdollisuuden. (Anna-Mari West)

Erilaisia pulloja kukille. Myös kauniita tekokukkasia myynnissä.

Pullo 6€ ja kaunis kukka 4€. Kukkia valkoisia ja vaaleanpunaisia.

Äidille kiva, käytännöllinen farkkukassi (20€)

Kämmekkäät (10€) ovat myös mainio lahjaidea. Näitä voidaan tarvita jopa juhannuksena. Toivotaan kyllä, ettei silloin näille olisi tarvetta 😂

Kauniita käsinvirkattuja korviksia. Löytyy paljon eri värejä, 8€.

Paljon erilaisia kangaskasseja. Käytä kauppakassina tai naulakossa vaikka lehtien säilyttämiseen. Tarjous äitienpäivään asti 10€ (norm. 12€).



Mervi Kivistön ihania västäräkkikuvia purkeissa. Purkit 10€/kpl

Tämä pirteä porukka kävi tutustumassa Purkki Aittaan. Aurinko helli niin, että pystykaffet juotiin jo ulkosalla. Kuvassa on menossa arvonta. Kiitos vierailustanne-Ps. työporukat, yhdistykset kaveriporukat yms. varatkaa oma shoppiluaika aittaan laittamalla viestiä purkkiaitta@gmail.com

Pihan pikkumökissä "Huvikummussa" voit lukaista uusimman Unelmien Talo&Koti lehden.


Aitan edusta on saanut jo kesäiset kalusteet. Niissäkin voi istahtaa ostosten lomassa ja nauttia vaikka pullo virvoketta.

Muutamana iltana olen lähtenyt rannalle ihailemaan ilta-aurinkoa. Ihania kevätiltoja kaikille blogissa piipahtaneille ja tervetuloa moikkaamaan minua aitalle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti