3.2.2019

Ihania lahjapusseja nyt tuotteisiin :)

Viimeistele lahjasi kauniilla lahjapussilla (0,50 senttiä). Pussiin kuuluu pieni pyykkipoika, johon voit laittaa terveiset lahjansaajalle. Pussiin voit myös liittää kauniin enkelikorun 1,50/kpl tai 5kpl 6€. Näissä pusseissa on sisällä ampparipesiä ja tiskiliinoja. Hyvä pitää myös varalla, jos kyläkutsu napsahtaa yllättäen ;)
Virkattu ampparipesä pitää ampiaiset kaukana, kun ripustat sen aikaisin keväällä ulos mihin ampparit ovat yleesnä tehneet pesän, 3,50/kpl. Kiva lahjaidea kaikille, sillä se ei jää lojuamaan kaappiin.

Tiskiliinoja (6,50) ja miehenkorvikkeita (2,50) nyt myös ihanissa kirkkaissa kevään väreissä.Vaikka on vielä täystalvi niin aitassa on jo aavistus kevättä...

Pyykkipoikalaudat ovat kivoja vaikka ulkosalla toivottamassa vieraita tervetulleeksi.
Tule katsomaan miten hauskat polut kiertävät pitkin pihapiirta. Tänään sunnuntaina, kun tätä kirjoitan, lunta tulee lisää, joten polut senkuin vain syvenevät. Normaalien aukioloaikojen lisäksi (ke 17-19, la-su 12-15), aitta avoinna myös maanantaina 11.2. klo 14-19. Olet lämpimästi tervetullut ja muista pukeutua lämpimästi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti