18.1.2019

Ompelukone surissut ...

... ja uusia taskupurkkeja valmistunut ihanilla Anna-Mari Westin postikorteilla.Voit teettää taskupurkin myös omalle valokuvallesi. Kortin kera 10€ ja ilman korttia 8,50.

Nämä ovat ehdottomasi oma suosikkini. Ihania antaa lahjaksi; käytännöllisiä ja kauniita. Monia eri kangasvaihtoehtoja ja kortteja, joista voit valita sopivimman.

"Kuuntele, et sinä ole yksin. Suojelusenkeli kulkee rinnallasi joka hetki" (kortti Anna-Mari West) Myynnissä myös tekotulppaaneita 1,30/kpl tai 10 kpl 11€. Väreinä vaal.pun ja valkoinen. Tulossa myös keltaista.


Hip hei, lastenhuoneen pikkusälät purkkeihin. (Kortit Putkinki), 10€/kpl.

Kahville ystävän luokse, kiva pieni vieminen, suklaalevy tekstikääreessä "Kiitos ihana ystäväni, että olet juuri sellainen kuin olet" tai "Kiitos ystäväni, että saan jakaa kanssasi elämäni ilot ja surut" Käsinvirkatun pitsin kera 5,50/kpl. Nauhoja löytyy monenvärisinä sekä pitsiä myös mustana.

Enkelikorun kera 5€/kpl. Ps. Kivoja myös ystävänpäivälahjaksi 14.2. Paljon muita käytännöllisiä lahjavinkkejä niin nimppareille, synttäreille, tuparehin kuin hääpareillekin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti