30.12.2018

Nyt myös luomukahvia myynnissä ...


Jouluinen ilme sai västyä jo aitalta. Paljon kivoja kahviaiheisia tuotteita myynnissä sekä uutuutena nyt myös Porin paahtimon reilunkaupan kahvia, 6€/pussi.
Vasemmalla oleva kahviaiheinen peltitaulu 8€, tyynynpäällinen 7,50, kahvi 6€/pussi sekä oikealla oleva Cafe-naulakko 12€. Kahvimylly ei myynnissä.

Sujauta kahvipussi (6€) vaikka "Cafës do Brasil" purkkiin (7€). Tuotteet saat sellofaaniin laitettuna 0,50 sentin lisämaksulla. Kiva lahjaidea!

Muutamia naulakkoja on tullut suunniteltua ja tehytä joulun aikana. Naulakot ovat unikkeja ja yksittäiskappaleita. Kuvan naulakon leveys on 41 cm ja korkeus 17 cm, 14€. Kämmekkäät 10€, löytyy myös muissa väreissä.


Käsityönä valmistettu naulakko 12€.

Kauriskuva tehty servettitekniikalla. Sopivat koukut esim. avaimille, 10€.

Asiakkaan suunnittelema lahja miespuoliselle lukkofanille. Taskupurkki postikortilla (10€) ja sisällä pieni tervatonttu, jonka voi ripustaa saunaan tai vaikkapa autoon roikkumaan (8€).

Välittömästi joulun mentyä aitassa alkaa lisääntymään vaaleanpunainen väri ...  Jos on tiedossa synttäreitä, nimppareita tai muita muistamisia, löydät varmasti aitasta jotain kivaa ja käytännöllistä huokealla hinnalla. Aukiolot ovat tammikuusta lähtien ke 17-19 sekä la-su 12-15. Muina aikoina sopimuksesta, joten laitahan rohkeasti viestiä tai pirauta, jos haluaisit tulla aukioloaikojen ulkopuolella. Onnistuu varmasti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti