20.10.2018

Pihan pieni Lahja-aitta avoinna

Pihapiirin pieni saunamökki on muuntunut talviajaksi Lahja-aitaksi. Siellä kaikki tuotteet ovat jo valmiina sellofaaniin/lahjapussiin pakattuna, joten sinun on helppo valita valmis lahja suoraan hyllystä. Pikkujoupaketteihin paljon kivoja, edullisia ja käytännöllisiä vaihtoehtoja.

Erilaiset valot tuovat tunnelmaa pihapiiriin.

Olisiko aika muistaa ystävää, opettajaa tai onko kenties pikkujoulut tulossa mihin tarvitsisit pientä lahjaa? Suuntaa silloin matkasi Purkki Aittaan.

100% bambu-tiskiliinat ovat kiva ja käytännöllinen lahja hänelle, jolla on jo kaikkea ja joka arvostaa ekologisuutta, tiskiliina 6€, lahjapussissa 6,50. Tiskiliinoja löytyy monissa eri väreissä.

Kiva lahjaidea on myös supersuositut virkatut valeampparipesät. Tuleehan se kevät sieltä joskus ja sitten nämä näppärät ampparikarkottimet ovat jo valmiina. Pesä 3€/kpl, lahjapussissa 3,50. Lahjapussiin voit sujauttaa vaikka 2 kpl (6,50) tai 3 kpl (9,50).

Kaikki purkit saat sellofaaniin laitettuna 0,50 sentin lisämaksulla. Kuvan purkkiin asiakas toi 2 suklaalevyä, kahvipussin, keksi- ja  teepaketin. Hyvin mahtuivat. Sellofaanin voi myös jättää ylhäältä auki, jolloin tuotteet voi laittaa sinne vasta kotosalla. Kuvan taskupurkki postikortilla 10€ (kuvan korttia ei enää saatavana).

Asiakas tilasi taskupurkit ilman korttia ja toi omat valokuvat mukanaan. Sisälle tuli lahjansaajalle mieluisia juttuja. Taskupurkit ilman korttia 8,50/kpl, sellofaaniin laitettuna 9€.
Kun on aika kiitoksen. Suklaalevy (Fazerin sin.) kauniissa kääreessä enkelikorun kera 5€. Myynnissä myös suklaalevyjä erilaisissa tekstikääreissä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti