9.4.2018

UUTTA! Aitassa joka viikko vaihtuva tarjous

UUTTA! Aitassa joka viikko vaihtuva tarjous Villi Viikko 15 (9.4.-15.4.)  klassisen kaunis tuikkulyhty, korkeus 18 cm ja nyt vain 4e/kpl. Tunnelmaa mökille, kotiin, saunaan, terassille ihan minne vaan.  Ps. Tarjoustuotteita välillä rajallinen määrä, joten valitettavasti tuote voi loppua viikon aikana Surullinen mutta voit varata tuotteen vaikka heti maanantaina ja noutaa sen tarjousviikon aikana. Tulevat tarjoukset tulevat  sunnuntai-iltana kotisivuille www.purkkiaitta.fi.

Eikös olekin ihana pöllökeinu, jossa siskoni maalaama pöllö keinuttelee, 10e. Erilaisia puulaatikoita, esim. tämä kapea malli sopiva kirjalle tai vaikkapa tabletille, 10e

Tämä söpöliini on erinomainen talouspaperirullalle. Näppärä myös kesänä ulkokattauksissa, niin paperirulla ei lennä taivaan tuuliin. Eteen ommeltu tasku postikortille ja voipa siihen laittaa vaikka jonkun ihanan oman valokuvan. Purkki kortilla 11e.

T'ämä purkkikoko on sopiva myös 2 wc-rullalle. Kiva lahjavieminen vaikka mökkireissulle.

 Katseenkestävä myös takaa ;)

Sunnuntaina oli pakko jo laittaa kalusteita aitan eteen. Auringolla oli niin ernergisoiva vaikutus. Ihania kevätpäiviä kaikille.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti