15.1.2017

Kierrätystä ...

Farkkujen uusi elämä :) Purkit 5 - 8e/kpl. Myös aitoja kahvisäkkejä myynnissä, 6e/kpl.

Purkki Aitan kirppishylly. Hyviä löytöjä edulliseen  hintaan :) Joskus"veivaan" näitä edestakaisin kun en osaa päättää myydäkö vai ei ...

Kirppistavaraa ... komuutti ei valitettavasti ole myynnissä. Sitä on kyllä monet himonneet ... Ps. Arctica kahvikuppi+aluslautanen +pullalautanen yht 15e. Myynnissä 6 settiä (MYYTY).

Metallinen lehtiteline 5e (myyty)

Kirjakotelo 4e (myyty)

Kuvan ruukut 3e/kpl (myyty)

Jalalliset ruukut yht 3e (toisessa pieni särö ylhäällä), tuikkukippo 2e

Luopua vai ei ... oon tätä pyöritellyt aitan ja kotini välillä ... et mitä teen ... mut nyt on myynnissä ja hinta olisi 7e.
Konmari kirjan luettuani, olen siivonnut kaappeja urakalla ja yrittänyt jättää vain ne tavarat, joista todella tykkään. Ja koska varastotilat pienenivät huomattavasti aitan laajannuksen myötä, on tavaran poislaittaminen ollut pakonsanelemaakin. Onneksi tuotteeni tukevat tätä "konmari-ajatusta" :)  Sillä kun siivoaa kotinsa, on erittäin tärkeää, että kaikilla tavaroilla on omat paikkansa. Näin ollen koti pysyy siisitinä, tietty jos vaan muistaa laittaa tavarat paikoilleen niiden käytön jälkeen ;) Purkki Aitan purkit toimivat näppärinä ja kauniina säilytyspurkkeina, että niitä voi pitää esillä työtasoilla ja lipaston päällä. Niihin voi sujauttaa vitamiinipurkit, kaukosäätimet, jalkarasvat, hiusharjat, laturit, kännykät ym. ym. Voit vielä suunnitella kanssani purkit juuri sinun sisustukseen sopiviksi. Myös tekemäni kangaskassit eivät toimi ainoastaan kauppakassina, vaan niitä voit ripustaa esim. naulakkoon "somisteeksi" ja sisällä säilyttää vaikka lehtiä, huiveja tms. Siisti koti tuo suurta iloa jokapäiväiseen arkeen :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti