10.9.2016

Puulaatikoita ja purnukoita ...

Viiinipullolaatikko 10e. Pinet lasiset beigepurkit taustalla 5e/kpl

1846 laatikko, 10e (pituus 33 cm, korkeus 12 cm ja syvyys 10 cm ja sisällä oleva kolo 5 cm). Tosi kiva tableteille, mahtuu vielä laturikin samaan lootaan .Yöpöydällä olevassa purkissa voi säilyttää vaikka unisukat ja jalkarasvan :) 6e

Paris laatikko, 12e (pituus 33 cm, korkeus 12 cm ja syvyys 10 cm ja sisällä oleva kolo 5 cm). Tosi kiva vaikka serveteille. Korkea tähtipurkki soveltuu talouspaperirullalle 7e ja pieni juomapullo on näppärä ottaa vaikka yöksi yöpöydälle tai lenkille mukaan, 3e :)

1846 laatikko, 12e (pituus 33 cm, korkeus 12 cm ja syvyys 10 cm ja sisällä oleva kolo 5 cm). Tosi kiva tableteille, mahtuu vielä laturikin samaan lootaan. Purkissa (7e) voikin sitten säilyttää vaikka puhelimen latureita yms. On se vaan niin hääviä, kun kaikilla tavaroilla on omat paikkansa :) 
Tilasin "PUUHA-Harrilta" viinipullolaatikon, koska noita merkkejä oli vielä muutama jäljellä. En tie mitä mies aatellu sitä tehdessä, kun eihän siihen sitten pulloa mahtunutkaan :( No, "virheen" kautta tuli aikas näppäränkokoinen laatikko vaikka tabletille, serveteille yms :) ja niitähän piti saada sit heti lisää ... ja syntyihän sieltä vielä tuo viinipullolaatikkokin ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti