26.3.2015

"Pönttöilyä"

Olen kaivannut pihapiiriini linnunpönttöjä, jotka eivä olisi ihan tavallisia. No, niitä ei oikein ole löytynyt, joten päätinpä ehdottaa miesystävälleni pientä puuhastelua ...No, tuumasta toimeen ja ei muuta kuin lauta-, naula- ja saha- ostoksille :)

Olin tehnyt jo tarkat suunnitelmat pöntön mitoista paperille. Mahtoikohan hän ajatella niitä tehdessä, että elämä on ihanaa (ja varsinkin mun kanssa) ;)

No kyllähän niitä sitten alkoi valmistua ja tulikin
ihan kivan kokoisia esim. sinitiasille ja kirjosiepoille. Pöntön katto aukeaa, joten meidän naisihmistenkin on helppo tyhjentää se.


En tiedä mitä linnut tuumaa tästä tunailusta, mutta eipähän ihan joka hippiäisellä tällaistä kotia olekaan. Pöntön hinta tuolla Home kuvalla on 15e

"Home sweet Home" mallistosta löytyy myös purkkeja, joita tietty voi tilata muillakin kankailla. Purkin korkeus 18 cm ja halk. 15,5 cm ja hinta 7e/kpl

Kiviä 5e/kpl. Ps. Jos näet jossain tätä servettiä, niin voitko vinkata. Ne alkaa pahaenteisesti loppumaan :(
Tämän tuunatun pöntön hinta on 15e. Valkoisen pöntön hinta ilman mitään somisteita on 13e. Jos mieli tekee puunväristä, niin sellaisenkin saa tilattua kympillä, kyllä mies tekee ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti