4.1.2014

Purkkien tilaaminen ja somistevaihtoehdot

Tästä se lähtee.. Etiketit ja liimat irrotettu ja nyt on pesun vuoro. Tämä on kyllä se tylsin vaihe :(


Tässä ei ole kyse pipareiden leipomisesta vaan somisteet odottavat maalausta. Tähti, kissa ja korafiguurit ovat myös käsitöinä tehty.

Sitten saakin jo alkaa suunnittelemaan ...
Jotkut tilaajat ovat yllättyneet, kun paketista ei tullutkaan "hernekeittopurkkia". Onneksi yllätys oli positiivinen :)
Sydämiä myös punaisena, vihreänä, vaal.sinisenä
Pienen kokoista tähteä saatavilla myös vaaleansinisenä. Myös hopeista enkeliä saatavilla (yllä olevassa kuvassa). Uutuutena koira somiste muutamia kappaleita.Voit suunnitella itsellesi aivan "oman näköisesi" purkin. Kaikenlaiset erilaiset versiot olemassaolevilla kankailla ja somisteilla ovat mahdollisia. Purkkien ylös voi laittaa pitsiä (leveä valk. leveä musta, kapea valk. ja pitsi, jossa on vaal.pun satiininauha välissä) tai paperinarua (valkoinen, musta, harmaa, vaaleanpunainen, vaaleanruskea, kirkkaan punainen). Eteen somisteeksi: tähti, sydän (sydämen päälle nappi), kissa, hopean tai valkoisen värinen enkeli tai pieni ruusu. Ruusuja löytyy valkoisena, vaaleanpunaisena, kirkkaanpunaisena ja violettina.

Toisessa kuvassa näet purkin koon verrattuna esim. hernekeittopurkkiin. Purkin korkeus 18 cm (joskus myös 15 cm korkeita purkkeja saatavilla) ja halkaisija 15,5 cm. Sisältä valkoisia. Kankaan yläreuna käännetty sisällepäin, joten teräviä reunoja ei ole. Kivoja myös maljakoiksi. Sisälle voi laittaa vaikka tavallisen lasipurkin, niin purkin sisus pysyy parempana.

Jos kiinnostuit tuotteistani, otathan yhteyttä, mieluiten facebook-viestillä (Päivi Vahtokari tai Purkki Aitta) tai sähköpostilla purkkiaitta@gmail.com. Jos et pääse Aittaani käymään, niin postitan myös purkkeja. Postimaksu paketille on 7,90 kahteen kiloon asti (menee noin 5-6 purkkia). Purkit postitan viimeistään muutaman päivän sisällä siitä, kun suoritus näkyy tilillä. Ennen postitusta laitan kuvan tilaamistasi purkeista, jotta varmasti saat juuri sellaiset, jotka tilasit.

Annan mielelläni lisätietoja:) Terveisin Päivi Vahtokari

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti