17.10.2024

Kauriita ja punarintoja

Kaunis punarinta näyttäytyy toisinaan pihapiirissä. Nyt punarinta seikkailee myös tuotteissa.  Pyykkipoikataulu 10€, kortti myydään erikseen. Kuva tehty servettitekniikalla.

Koristekivi 6,50.

Kaupoissa on myynnissä ihania postikortteja mutta mihin muuhun niitä voisi laittaa kuin jääkaapin oveen? No taskupurkkeihin. Korttia voi vaihtaa vaikkapa vuodenaikojen mukaan. Pian niihin voikin vaihtaa jo joulukortin. Purkki kortilla 11€.

 
Kuva-arvoitus: Bongaa Kyllikin kaksi kamua 😂

Babarazzin ikkunan takaa otettu kuva... Kyllikillä oli 3 kamua heti aamutuimaan.

Jouluvaloja olen jo pikkuhiljaa alkanut virittämään sisälle. Aika menee niin nopsaan, että ennen kuin huomaakaan on jo täys jouluhössötys päällä.

Pihan marja-aroniassa on kauniit ruskan värit.

Kauriita pihalla ja tuotteissa. Kauris puulaatikko 25€, naulakko 20€, tonttunaulakko 25€, koristekivi 6,50, purkit 8€.

Tiesithän, että voit varata oman sovitun käynnin aittaan, mikäli haluat tulla katsastamaan aitan tuotteita ja kokemaan aitan ainutlaatuinen tunnelma. Tule yksin, ystäväsi kanssa tai vaikkapa isommalla porukalla. Pikkuhiljaa alkaa myös joulu hiipiä aittaan ja itseasiassa muutama nurkkaus onkin jo jouluinen. 
Aitan yläikkunoissa lepattaa taas led-kynttilät. Patterit kestävät niissä hyvin ihan helmikuulle asti. Avoinna la ja su 12-14, arkisin sopimuksesta. HUOM! torstaina 24.10. klo 14-18. Lämpimästi tervetuloa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti