9.6.2024

Sitä sun tätä


Saniaispurkit alk. 10€, pöllönaulakko 25€, pöllökivi 6€, virkattu ampparipesä 4€, kivi mehiläisillä 1€.

Myynnissä 100%  bambu-tiskirättejä. Ne ovat erittäin imukykyisiä ja konepestäviä. Näitä löytyy paljon eri värejä. Kiva vieminen hänelle, kenellä on jo kaikkea 7€. Aitasta löydät paljon kauniita ja käytännöllisiä tuotteita.

Tuoksua ja tunnelmaa kesäsaunaan tervantuoksuisella saunatontulla. Vartalona pätkä heinäseivästä, parrassa sekä juutti- että tervanaura. Pituus noin 35 cm. Sydämiin saa myös Mr tai Mrs tekstit. 15€.

Tontut myydään sellofaaniin paketoituna ja rusettia koristaa tekokoivunoksa, 15€

Tässä mallissa on ripustuslenkki, tontun pituus noin 30 cm, 15€.

Tikkaita löytyy tällä hetkellä vielä muutamia ja aiemmasta tiedosta poiketan, niitä tullaan valmistamaan vielä kesän aikana muutamia lisää. Maalatut 20€ ja puun väriset 15€.

Myynnissä kauniita ruusuköynnöksiä. Ne ovat kauniita esim. tikkaissa. Niillä voi somistaa vaikkapa juhlapöytää esim. hääparien, 10€

Käsinvirkattu kassi 12€. Valkoisissa aika pitkä olkain, joten näitä kannattaa tulla sovittamaan, että löytyy itselle sopivan kokoinen. Valitettavasti vain nämä myynnissä eikä ole tulossa lisää.


Tikkaat on ollut aitassa tavaroiden esillepanossa mutta myyn ne nyt pois hintaan 10€. Kranssi on pihapiirin koivunoksista 8€. Kirppistuote; siivet 3€ ja sydän 3€. Tervetuloa elämykselliseen aittaan, joka kätkee sisälleen paljon kaikkea kaunista. Myös pihapiirissä on paljon katseltavaa, joten kannattaa varata kunnolla aikaa vierailuun. Muistathan, että avoinnna myös sopimuksesta! Laita viestiä  045-1396960!

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti