18.3.2024

Sitä sun tätä

 

Kevät kolkuttelee jo ovella. Harmikseni satoi vielä aika paljon lunta, mutta eiköhän se lähipäivinä sula pois. Taskupurkkeihin voi vaihtaa korttia vuodenaikojen mukaan.

Tässä purkissa on kaunis kevätruono. Kortti on Anna-Mari Westin tuotantoa. Purkki kortilla 11€.

Työpisteisiin kannatta hankkia purkkeja, niin kynät ja klemmarit eivät loju työpöydällä. Kynäpurkki 6€ ja pikkupurkki vaikkapa niille klemmareille 5€.

Viime vuodelta jäänyt muutama iso tekolumpeenkukka. Halkaisija noin 30 cm ja hinta 7€ kpl. Näitä en ole tilaamassa lisää, joten kannattaa tulla kipin kapin ostoksille, jos mieli näitä haluaa.

Onko kesällä yo-juhlia? Tämä koristekivi on kiva antaa lahjaksi tai sen voi myös laittaa juhlijan kahvipöytään somisteeksi tai ulos pöytäliinan painoksi. Kuva kiveen on tehty servettitekniikalla, 6€.


Tässä kivessä leikkisät söpöt kisut, 6€.

Koskaan ei kannata luovuttaa! Tyynynpäällinen 7€. Näitä jäljellä enää tämä yksi kappale, vetoketju alhaalla.

Titityy...linnut laulavat ja aurinko paistaa. Auringonsäteet tuovat heti lisäenergiaa.

Pian aitan edustalle voi laittaa jo pöytäryhmän. Nyt olen ottanut hiljalleen havuja ja valoja pihapiiristä pois. Hiukkasen kerrallaan, se riittää. Aina se on yksi askel eteenpäin kohti kevättä. Aitta avoinna ma 16-18, ti, ke, to ja pe sopimuksesta, la ja su 12-14. Olet lämpimästi tervetullut!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti