21.4.2023

Leimakortit saapuneet aittaan sekä ampparit pihapiiriin pörräämään


Purkki Aitta on mukana puotirundi-konseptissa, joka kokoaa yhteen Suomen persoonalliset puodit ja kahvilat. Kesäksi tuli leimakortti eli kerää leima neljästä eri puodista ja jätä kortti neljänteen puotiin. Leiman saat vähintään 20 € ostoksesta. Kesän lopussa puotirundi arpoo 5 kpl 100€ lahjakorttia, jonka voi käyttää haluamassaan puodissa. Nyt suunnittelemaan kivaa kesäretkeä vaikkapa ystäväporukalla. Ihanat puodit ja näppärän reittihaun löydät www.puotirundi.fi sivuilta.

Ammparit ovat kovasti alkaneet pörräämään pihapiirissa lähipäivinä. Nämä virkatut ampparipesät on soma somiste räystään alla mutta niiden on todettu tehokkaasti myös vähentävät oikeita ampparipesiä. Eli nyt on hyvä aika laittaa näitä roikkumaan sinne mihin et haluaisi heidän pesiytyvän. Näitä saapui aitalle pieni erä, joten kannattaa laittaa varaus 045-1396960, niin et jää ilman. Hinta vain 3,50 kpl.


 

Tuolit on kannettu jo varastosta ja ostosten lomassa voit istahtaa ja nauttia kauniista keväisestä miljööstä ja linnun laulusta. Myynnissä jäätelötuutteja, limsaa ja keksejä, joten tyhjin suin ei tarvitse lepohetkeä viettää. Aitta avoinna ke 16-18, la ja su 12-14 sekä päivittäin myös sopimuksesta. Joten laita rohkeasti viestä 045-1396960, jos haluat tulla aukioloaikojen ulkopuolella. Olet lämpimästi tervetullut!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti