28.1.2023

Pillerirasioita ja paljon muuta


Sisu pastellipurkkien uusiokäyttöä. Rasiassa voi säilyttää pillereita, kolikoita tai jotain muuta pientä. Kanteen liimattu käsintehty pitsi, rasia 3€ kpl.

Kiva lahjavinkki vaikka ystävänpäiväksi. Pillerirasian sisälle voi laittaa kauniin suojelusenkelikorun. Rasia 3€, koru 1,50, yhdessä ostettuna yht 4€.

Heinäseiväshylly 20€, paperienkeli 3€, bambu tiskirätti 7€, pikkupurkki 5€.

Jos haluat aloittaa säästämisen, sujauta kolikot isoon "kolikot" purkkiin, 7€, iso lasipurkki pistikankaalla (led-kynttilä ei myynnissä) 7€, korkea vaaleanpunainen purkki esim. talouspaperirullalle 8€.

Maatilan eläimet purkki ylhäällä 6€, korkeampi alhaalla 6,50 ja purkki pesupalloille 7€.

Helmipurkki keltaisilla helmillä 12€. Jos mieli tekee tällaista, niin nyt kannattaa toimia nopeasti, sillä keltaisia helmiä vain muutamiin purkkeihin, enkä ole onnistunut saamaan niitä lisää.

Tässä helmipurkissa on puunväriset helmet. Helmiä löytyy myös valkoisia, punaisia, harmaita, oranssisia ja vaaleanpunaisia. Purkki 12€.

Kauniita kämmekkäitä tuli taas aittaan ihanissa väreissä, 15€.

Aitan pariovet saivat somisteeksi uudet valot. Heinäseivästikkaita (pit. 145 cm) löytyy puunvärisenä 15€ sekä mustana ja valkoisena (20€). Aitta avoinna vielä vain la ja su 12-14 mutta viikolla pääset ostoksille laittamalla viestiä. Tervetuloa!

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti