7.11.2020

Asiakkaiden suunnittelmia

Joululahjavinkki; pannualunen, miehenkorvike (auttaa lasipurkkien avaamisessa) bambu-tiskiliina, enkelikoru rusetissa. Tämä setti paketissa 15€

Painaako maskin naru korvia. Kokeileppa tälläistä pientä "jatkopalaa",4€.

Muutama harmaa ja punainen iso pannulaunen ison vuuan alle, koko 23x37 cm. Näitä ei ole lisää tulossa ja nämä nyt alennettuun hintaan 8€/kpl.

Asiakkaan suunnittelemat purkit kissan ja koiran herkuille, 7€/kpl.

Mr ja Mrs tontut, joiden vartalona on pala heinäseivästä. Mr pituus on 40 cm, 17€ ja Mrs 35 cm, 15€.

Yhdessä sellofaanissa ison puusydämen kera 33€.

Asiakas suunnitteli kivan eläkeläksiäislahjan linja-autonkuljettajalle. Taskupurkkiin hän toi nostalgisen kuvan menneiltä vuosilta. Taskupurkki 8,50 (ilman korttia), suklaalevy 4,50 (korun kera 5,50).

Sellofaanisettiin lisättiin vielä miesten kämmekkäät (15€) ja kaljapullo 😁

Käytännölliset vitamiinipurkit sellofaaniin paketoituna 7,50/kpl. Minkä väriset sopisivat sinun keittiöön?

"Älä sur eilist, älä huol huomsest, tee täst hekest makki"  Suklaalevy pikkukeran koru 5,50 ja taskupurkki Anna-Mari Westin kortilla 10€. 

Purkkiin sujautettiin vielä asiakkaan tuoma skumppapullo sekä naruun roikkumaan virkattu ampparipesä, 3,50. (on muuten myös kiva pieni joulumuistaminen ja tarpeellinen taas kevään tullen).

 
Aina kannattaa toivoa, sillä useimmiten ne toteutuvat, ainkain kun on kyse tuotteista ... Pyydettiin Muru nimistä tyttötonttua. Enpä ollut tajunnut näiden vuosien aikan, että tussillahan voin kirjoittaa lyhyen nimen sydämeen. Tonttu sai myös letit, joten Muru oli valmis 💗 (13€).

Pukeudun maskiin, kuten myös "pikkuapulaiseni" fillarikorissa ja arvostan kovasti jos sinäkin. Pieni teko, suuri merkitys! Toivotaan, että pikkupuotini pystyisi olemaan avoinna jouluun asti. Varatut tuotteet voi myös noutaa aitan oven takaa sovittuna aikana. Olet lämpimästi tervetullut 💓


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti